Miljonu iecienītā datorspēle Fortnite tiek iesūkta melnajā caurumā un izraisa paniku (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

To, cik atkarīgs cilvēks var kļūt no datorspēlēm jebkurā vecumā, parādīja visā pasaulē populārās tiešsaistes spēles Fortnite izstrādātāji Epic Games, kad bija pienācis laiks spēles kārtējās epizodes noslēgumam.

Svētdien noslēdzās spēles 10.sezona, un to izstrādātāji bija iecerējuši kā vērienīgu notikumu.

Iecerētais viņiem izdevās 110 procentu apmērā, jo no aptuveni 250 miljoniem Fortnite fanu nebija domājis, ka spēles kartē pēkšņi ietrieksies milzu meteorīts un sāks veidoties melnais caurums, kurš aprīs pilnīgi visu, pilnīgi visus objektus, tai skaitā arī paša spēlētāja varoni.

Tam gan nevajadzēja būt pārsteigumam, jo Fortnite oficiālajā Twitter kontā jau sestdien bija ieraksts, kurš vēstīja, ka "Beigas ir tuvu", bet svētdien turpat bija lasāms, ka "Šīs ir beigas". Tad arī visi, kas tobrīd ekrānos dzenāja savus virtuālos varoņus, redzēja augstāk redzamās apokaliptiskās ainas.

Liela daļa no spēles faniem saprata, ka šīs ir tikai vienas daļas beigas, kas tiek pasniegtas visnotaļ dramatiskā formā un ar iespaidīgiem efektiem. Citiem šķita, ka sabrukusi ne tikai virtuālā pasaule, bet visa viņu dzīve, tāpēc neskaitāmos mājokļos cieta ne tikai spēļu konsoļu pultis, bet arī televizoru ekrāni un datori (skat.zemāk).

Un tomēr, milzīgajai panikai izrādās nebija pamata, jo Epic Games jau otrdien Fortnite Twitter kontā paziņoja, ka spēles 2.nodaļa nu ir pieejama spēlēšanai.

Lūk, kā videospēļu cienītāji reaģēja, kad viņu iecienītais Fortnite un noslēpumainā sala, uz kuras risinājās visi spēles notikumi, tika ievilkti melnajā caurumā, kuru, starp citu, varēja vērot stundām ilgi pirms 2.nodaļas palaišanas.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu