"Egoiste" jauns, juteklisks dzīvesstila blogs "Baudas Kods". Iepazīsti tā autori!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Elīna Zvirbule
Elīna Zvirbule Foto: no personiskā

Tā vien gribas ieskatīties pa atslēgas caurumu, jo tur parasti var ieraudzīt ko interesantu? Vai arī tu vēlies ielūkoties tajā pasaulē, kas vaigiem liek sārtoties, sirdij sisties straujāk un tirpiņām skriet pa ķermeni? Ja jā, tad seko blogam „Baudas Kods”!

Bet pirms pārejam pie interesantākām tēmām, pāris fakti par mani.

Ja būtu apprecējusies ar savu vīru mūsu pirmā skūpsta dienā, tad jau šogad varētu svinēt sudrabkāzas. Nekas! Nav ne vainas saskandināt glāzes uz kristāla kāzām.

Bakalaura studijas uzņēmējdarbībā tika pabeigtas godam. Maģistra grāda vietā audzināju meitu, bet doktora grāda vietā – dēlu! Un ne mirkli nenožēloju, jo visvērtīgākās atziņas ieguvu dzīves skolā un pie skolotājiem, kuri papīra diplomus neizsniedz. Turklāt mazi bērni ir lielisks katalizators, lai izkristalizētu svarīgāko. Vai tas vienmēr ir viegli? Nē, bet rezultāts ir tā vērts!

Foto: no personisk';a

Četrus gadus studēju jogu, bet pēc tam turpināju padziļināto kursu, līdz saņēmu īpašu skolotāju atļauju piekļūt tantras zināšanām. Tieši ģimene ir šīs mācības svarīgākā vērtība.

Ja kāda sieviete domā, ka visgrūtākais ir atbrīvoties no liekā svara, iegūt miljons foloverus Instagramā vai galu galā pamest visu un dzīvot bohēmisku dzīvi, tad tie ir tikai ziediņi, salīdzinot ar ģimenes dzīvi un laulāto strīdiem.

Foto: no personiskā arhīva

Tantra nav seksuālas orģijas, kā vairums uzskata, bet gan praktiski ieteikumi, lai padarītu dzīvi pilnvērtīgāku, aizraujošāku un baudītu to ne tikai gultā.

Tā kā mani nepārtraukti urda vēlme izprast lietas būtību ne tikai teorētiski, bet arī praktiski, tad gadiem esmu strādājusi pie tā, lai izprastu sievietes pasauli un pāra attiecību lomu tajā. Reizēm nepieciešami pareizā vietā salikti akcenti, lai attiecības atgūtu savu dzirksti. Reizēm tās ir nesaņemtas atbildes, kas jāsaņem, uz būtiskiem jautājumiem. Ikdienā strādāju ar klientiem, sniedzot konsultācijas un atbalstu, lai palīdzētu izkristalizēt viņu vajadzības un soli pa solim tās sasniegtu.

Foto: No personīgā arhīva

2019. gadā klajā nāca mana grāmata „Baudas kods. Sievietes seksualitātes noslēpumi”. Tās galvenā doma slēpjas tajā, ka vispirms sievietei jāatkodē savu laimes kodu. Grāmata veltīta sevis iepazīšanai, kā arī redzesloka paplašināšanai. Lai gan grāmatu rakstīju sievietēm, vislabākās atsauksmes esmu saņēmusi no vīriešiem. Viņiem savas mīļotās baudas bieži vien rūp vairāk nekā sieviete pati sev. Baudas koda mājas lapa ir www.baudaskods.lv, kur Tev ir iespēja uzdot sevi interesējošo jautājumu. Atbildes un ne tikai gaidi blogā!

Jo dzīve ir jābauda!

Uz tikšanos jau pavisam drīz,

Elīna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu