Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 21.-27. oktobrim.

AUNS Nedēļas sākumā tevi var pārņemt neraksturīgs slinkums. Tu gribēsi nesteidzīgi paveikt pašas neatliekamās lietas un tad ļauties klusiem vientulības brīžiem, nākotnes apcerēšanai. Nedēļas vidū pamazām ieiesi atpakaļ ierastajā ritmā un pieliekot nelielas pūles, atgūsi iekavēto un varbūt pat sasniegsi vairāk nekā uzdrošinājies cerēt. Brīvdienās neļauj savai apziņai, lūkoties darba virzienā, velti visu uzmanību sev un ģimenei!

VĒRSIS Ļoti emocionāli uztversi darba lietās notiekošo. Ja spēsi gūt kārotos panākumus, tad smaids no sejas tā arī nenorietēs. Savukārt, piedzīvojot sakāves, būsi nikns kā pūķis. Pēdējā gadījumā, pielūko, ka nesāc savu neapmierinātību izgāzt pār mājinieku galvām. Labāk, negācijas censties apkarot ar smalkākām metodēm, pie nepieciešamības izrunāties ar zinošu speciālistu psiholoģijas nozarē. Nedēļas nogale būs kā radīta, lai to pavadītu kopā ar draugiem, domubiedriem.

DVĪŅI Kādam Dvīņa zīmes pārstāvim nāksies pārvērtēt savu attieksmi pret profesionālo jomu, ikdienišķajiem pienākumiem. Ja sajūti, ka tev tie sagādā tikai un vienīgi galvassāpes, tad varbūt ir pienācis laiks mainīt darbības sfēru vai censties savādāk uztvert darba lietas. Līdz ko tu sajutīsi patiesu interesi par veicamo, tevī vienlaikus modīsies jauni spēki, jauna iedvesma un veidi, kā tiec galā ar sev uzticēto. Nav izslēgts, ka vērtīgus padomus šajā sakarā var sniegt tava otrā pusīte.

VĒZIS Mācēsi ieklausīties apkārtējos, saskatīt viņu trūkumus, problēmu cēloņus un taktiski uz tiem norādīt. Pateicoties savam psihologa talantam, tevi kā savu garīgo skolotāju sāks uztvert vairāki līdzgaitnieki. Paša dzīvē, meklēsi ģimeniskumu, ciešāku saikni ar tuviniekiem. Darba lietas šonedēļ nekādus uztraukumus nesagādās, ar profesionālajiem pienākumiem tiksi galā nevainojami. Brīvdienās labprāt aicināsi pie sevis viesus.

LAUVA Pateicoties savai harizmai un zināšanu apjomam, vari saņemt uzdevumu no priekšniecības prezentēt uzņēmuma intereses, kādā izstādē vai svarīgā sanāksmē. Uzticēto izpildīsi godam, tādejādi, pretī gūstot gan uzslavas, gan solījumus apsvērt tavas turpmākās karjeras izaugsmes iespējas. Lai pienācīgi atpūstos no profesionālā sloga, zvaigznes iesaka fiziskas nodarbes, ūdens procedūras un radošās izpausmes. Mīlas jomā kaislības var nedaudz pierimt.

JAUNAVA Centies aktīvāk iesaistīties sabiedriskajā dzīvē, meklēt saikni ar amatbrāļiem, līdzīgi domājošajiem. Jo vairāk apgrozīsies sev tīkamu cilvēku sabiedrībā, jo lielākas iespējas, ka iegūsi vērtīgus lietišķos kontaktus un spēsi no savas puses ģenerēt interesantas idejas, dzīves redzējumu. Šonedēļ droši vari risināt tieslietu jautājumus, veikt nelielas reorganizācijas savā iestādē, ieviest jaunas darba metodes.

SVARI Ja vien ļausi izpausties savām runas dāvanām un personīgajam šarmam, viss ritēs lieliski! Nedēļas sākumā vajadzētu būt apdomīgākam ar tēriņiem, jo pastāv risks, ka tu viegli pakļausies mirkļa iegribām. Saskarsmē ar kolēģiem nebūtu vēlams apspriest privātas lietas, labāk turies pie profesionālās līnijas. Nedēļas otrajā pusē var aktualizēties ar ģimeni, atvasīšu skolas gaitām saistītais. Kopdzīvē ar mīļoto būsi jautrs un bezrūpīgs, kas uzlabos omu arī partnerim.

SKORPIONS Intuīcija ļaus apzināties jaunus veidus, kā potenciāli nopelnīt. Jautājums, vai sevis radītās idejas uztversi nopietni un vai tavā rīcībā būs nepieciešamais laiks, citi resursi, lai mēģinātu sasniegt mērķi. Ja arī nesanāks nekas no iepriekš minētā, tu nejutīsies nomākts. Jo tev darba jau tā būs vairāk nekā spēj paveikt un par materiālo situāciju arī nevarēsi īsti sūdzēties. Mīlas frontē tieksies pēc jauniem iekarojumiem.

STRĒLNIEKS Garlaicību tu šonedēļ nepazīsi. Nāksies tikt galā ar dažādiem sarežģījumiem gan darba jomā, gan privātajā dzīvē. Galvenais, risinot ikdienišķās nebūšanas, neļauties emociju uzplūdiem, nekļūt pārlieku kaislīgam. Ja spēsi lietām pieiet ar vēsu prātu, risinājums ilgi nebūs jāmeklē. Tad tikt vajadzēs pielikt nedaudz gribasspēka, lai nepieciešamais īstenotos. Brīvdienās tavu uzmanību prasīs mājas solis. Iespējams, nāksies pievērsties nelieliem remontdarbiem.

MEŽĀZIS Spēsi labi sastrādāties ar augstākstāvošajiem, izveidot jaunus kontaktus ar ietekmīgām personām. Prasme pareizi pasniegt sevi un neliela veiksme, kura ļaus tev atrasties vajadzīgajā vietā un laikā, var radīt jaunas, līdz šim neapzinātas iespējas. Taču galvenā panākumu atslēga būs tevis paša ieguldītais darbs, līdzšinējā pieredze! Ārpus darba jomas, tevi šonedēļ aizraus aktīvā atpūta, sportiskas nodarbes. Kāds Mežāzis var nolemt atsākt novārtā atstātos treniņus.

ŪDENSVĪRS Nedēļa sākumā būtu prātīgi neaiztikt ar tieslietām, mantojumiem saistītus jautājumus. Labāk velti laiku ikdienišķajiem pienākumiem, papildini savas zināšanas, veic pieredzes apmaiņu ar kolēģiem. Nedēļas vidus un izskaņa ir piemērots radošu, sabiedrisku ieceru īstenošanai. Veiksme neapšaubāmi smaidīs Ūdensvīriem, kuri strādā masu medijos, pilda starpnieka funkcijas, ir saistīti ar mākslu, dizainu, fotografēšanu.

ZIVIS Patiks strādāt vienam, jo tā spēsi maksimāli koncentrēties darbam. Tev padosies gan analītiskas, gan radošas lietas. Nav izslēgts, ka ikdienišķu pienākumu veikšanu spēsi padarīt daudz interesantāku, vienkāršāku un pat savā ziņā auglīgāku. Attiecības ģimenē var būt diezgan vētrainas. Tas būs skaidrojams gan ar tev raksturīgo emocionalitāti, gan partnerim piemītošo kaprīzumu. Jo ātrāk jūs atradīsiet zelta vidusceļu, samierināsieties ar kompromisiem, jo ātrāk jūsu starpā valdīs harmonija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu