Kura hercogiene ir bagātāka - Ketrīna vai Megana? (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Britu izdevums "The Sun" aprēķinājis britu karaliskās ģimenes ienākumus, publicējot 12 bagātāko Lielbritānijas monarhu sarakstu.

Pirmās vietas statuss pienākas Viņas Augstībai karalienei Elizabetei. Viņas kontā ir 1,6 miljardi britu mārciņas, kas ir daudz vairāk par tuvāko "konkurentu", dēlu princi Čārlzu, kura īpašumā ir 100 miljoni britu mārciņas. Princis naudu saņem no vairākiem uzņēmumiem, tostarp, autostāvietām un sērfošanas skolā Kronvolā. 

Foto: SipaPress/SCANPIX

Tagad ielūkosimies makā populārākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Sestajā vietā bagātnieku sarakstā ierindojas abi brāļi- princis Harijs un princis Viljams. Katra prinča īpašumā ir 30 miljoni britu mārciņas. Jāatzīmē, ka princese Diāna savam vecākajam dēlam mantojumā atstāja 13 miljonus britu mārciņas. 

Bet tagad galvenais jautājums - kura no populārajām hercogienēm ir bagātāka? Kembridžas hercogiene Ketrīna vai Saseksas hercogiene Mehana? Pēc "The Sun" aprēķiniem, tomēr ar 8 miljonu vērtu kapitālu bagātāka ir Keita, jo Meganai pieder 6 miljoni britu mārciņas. Hercogienes sarakstā ieņem astoto un devīto vietu. 

Foto: SIPA/Scanpix
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu