Perfektā gulta sliņķiem: dizaineri rada "gudro" gultu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Hi Interiors

Ir dienas, kad tā vien gribas visu dienu pavadīt gultā, skatīties filmas un ļauties neveselīgo našķu vilinājumam. Nu dizaineri ir radījuši gultu, kas apmierinās visu slinko svētdienu cienītāju vēlmes, vēsta portāls CNN.

Savdabīgās gultas ir radījis itāļu dizainers Fabio Vinella pēc interjera preču ražotāja "Hi Interiors" pasūtījuma. Divguļamā gulta ir aprīkota ar 70 collu projektora ekrānu ar iebūvētu skaņas sistēmu - skandas gultas dizainā būs tikpat kā nemanāmas. 

Foto: Hi Interiors

"Gultu "HiCan" un "HiBed" ir kā mūsdienīgas kūniņas, kas aprīkotas ar mākslas līmeņa tehnoloģijām jūsu veselībai, izklaidei un možumam. Tehnoloģijas ne tikai izklaidēs, bet arī uzraudzīs gulētāja miega kvalitāti," dizaina uzņēmums atklāj preses relīzē. 

Foto: Hi Interiors

Gultai ir iebūvēta regulējama naktslampiņa, interneta rūteris, nakts aizkari - visas šī funkcijas lietotājs varēs kontrolēt ar balss palīdzību. Turklāt tai ir maināma izmēra gultas rāmis, kas nozīmē, ka gulta "dzīvos" līdzi lietotāja dzīves līkločiem.

Foto: Hi Interiors

Gultā iebūvētie sensori fiksēs gulētāja kustības miega laikā un analizēs gulētāja svaru un tā izmaiņas, kā arī automātiski pielāgos gultas temperatūru atbilstoši lietotāja vajadzībām. Līdz ar miega kvalitātes analītiku gultā ir iebūvēts modinātājs. Tiklīdz gulētājs būs pamodies, gulta pastāstīs, kādus laikapstākļus gaidīt un kāda ir situācija ar sastrēgumiem.  

Vienas šādas brīnumgultas cena ir 13 800 ASV dolāru. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu