Helovīna izgāšanās: ātrās ēdināšanas restorāns melni pajoko par pašnāvībām (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" šogad ar nepiemērotu Helovīna dekorāciju palīdzību izpelnījās vēl nebijušu sabiedrības nosodījumu. 

Helovīnā ir iespējams sastapt dažnedažādus rotājumus - sākot ar spokiem, beidzot ar raganām un mošķiem, taču kāds "McDonald's" restorāns šogad izvēlējās kādu pavisam neadekvātu rotājumu.

Masačūsetsas štata restorānā, ASV, apmeklētāja Ērika Pokoka uzmanību pievērsa savdabīgais dekors-uzlīme uz kases galda. Uzlīme sākotnēji šķita pavisam nevainīga - uz tās rakstīts "Priecīgu Helovīnu", attēloti tradicionālie ķirbji, zirnekļi un kāds spocīgs koks bez lapām. Tomēr, palūkojoties mazliet rūpīgāk, kokā ir redzams pakāries cilvēks. 

Savdabīgā ilustrācija aizsāka asu diskusiju par šāda dekora izvietojumu - apmeklētājus īpaši piktus darīja fakts, ka pašnāvības aina ir redzama restorānā, kas sevi reprezentē kā bērniem draudzīgu ēstuvi, turklāt šī dekorācija ir novietota samērā zemu un to var ievērot pat divus un trīs gadus veci bērni. 

Aptverot, kādas šausmas ir atspoguļotas restorāna dekorācijās, konkrētās "McDonald's" ēstuves vadītājs Čaks Lits nekavējoties atvainojās apmeklētājiem un dekorācijas likvidēja. "Līdzko pamanījām, kas ir attēlots dekorācijās, mēs tās acumirklī noņēmām," tā medijam "News Boston" atklājis restorāna vadītājs. 

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X

Nepalaid garām!

Uz augšu