"Lido" plāno ieguldīt 1,5 miljonus eiro iekārtu komplektā ražošanas un loģistikas centram

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka / LETA

Ēdināšanas uzņēmums "Lido" plāno ieguldīt 1,488 miljonus eiro iekārtu komplektā ražošanas un loģistikas centram, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Lido" valdes priekšsēdētājs Rems Razums aģentūrai LETA sacīja, ka uzņēmumā notiek aktīvs darbs pie tuvāko gadu stratēģiskās attīstības plānu izstrādes, tostarp viens no posmiem paredz pārcelt un paplašināt "Lido" kulinārijas un gaļas produkcijas ražotni.

"Līdz ar to meklējam uzticamus sadarbības partnerus. Pārcelšanās rezultātā tiktu mainītas arī gaļas pārstrādes iekārtas. Tas nodrošinātu lielāku ražošanas jaudu un dotu citas priekšrocības nākotnē," teica Razums.

Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā teikts, ka investīciju projektu plānots īstenot līdz 2022.gada 31.maijam, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākumā "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz šā gada 3.decembrim.

LETA jau ziņoja, ka "Lido" pērn strādāja ar 41,883 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 7,3 reizes un bija 241 365 eiro.

Kompānija reģistrēta 1991.gada septembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,292 miljoni eiro. Kompānijas patiesā labuma guvēji ir Gunārs Ķirsons un Krievijas pilsonis Vladimirs Šestakovs, kuram pieder holdingkompānija SIA "VSh Holding".

"Lido" grupā ietilpst 14 restorāni, viens sezonālais restorāns un trīs veikali Rīgā un tās apkaimē, restorāni Tallinā un Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu