Atklāj Ameriku sevī jeb runā par seksu un vibratoriem nesarkstot (1)

Baudas kods
Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Gribi atklāšu Tev divus noslēpumus? Es vienmēr centos būt laba meitene. Bet, lai kā es centos, vienmēr kāds bija ar kaut ko neapmierināts. Es ļoti izvairījos šķērsot sabiedrības pieņemto sarkano līniju – sarunas par seksa tēmu. Kaut kādas kripatiņas caur aizplīvurotām sarunām man izdevās uztaustīt, bet nenozīmīgas. Par laimi man ir visai laba intuīcija, kas ļauj atšķirt to, vai runātājs runā patiesību vai tikai fleitē. Tāpēc veiksmīgi izvairījos iebraukt auzās, noticot tiem, kas ar lielu dedzību savu pieredzes trūkumu slēpj aiz izpušķotiem stāstiņiem.

Un tad es nonācu Amerikā! Veselu gadu studēju ekonomiku, bet vissvarīgākā vienmēr ir pasākuma neformālā daļa jeb studentu ballītes. Tur es pavisam drīz sapratu, ka seksa tēma nav tabu un ka cilvēki mierīgi par TO runā, nesarkstot un nebālējot.

Un pilnīgi mierīgi var saņemt dzimšanas dienā dāvanā vibratoru no gandrīz nepazīstama cilvēka, kas nebūs tādā veidā izteikts nepiedienīgs piedāvājums.

Vakara gaitā neformālās sarunas ir nevis vispārīgas, bet gan visai konkrētas. Šajās diskusijās var ļoti daudz uzzināt! Un tas nebūt nav kāds slepenais meiteņu klubiņš. Te savos viedokļos dalās abu dzimumu pārstāvji. Diskusijas vēl karstākas padara dažādu kultūru klātesamība.

Lai arī bieži netiek panākts kopsaucējs, tā ir fantastiska sajūta apzināties, ka ir ok par TO runāt, TO darīt un ka tā ir tēma, kuru var rakt un rakt. Tas bija kā ieelpot svaigu gaisu un iegūt nebijušu brīvības sajūtu.

Man vajadzēja vēl gandrīz 18, lai pētītu, mācītos, apgūtu dažādas jomas, lai beidzot pilnīgi mierīgi varētu publiski runāt par šīs tēmas dažādiem aspektiem un uzrakstītu grāmatu „Baudas kods. Sievietes seksualitātes noslēpumi”. It kā jau neviens nesapņo uzrakstīt grāmatu par seksualitāti. Bet ja nu tas palīdz atklāt Ameriku sevī vēl citām sievietēm, kas izmisīgi maldās?

Tāpēc aizmirsti visu par to, ko citi apzīmē ar „labas meitenes tā nedara”! Dara un kā vēl! Ne velti slavenā amerikāņu rakstniece Elizabete Gilberta (viņas kulta romāns „Ēd, lūdzies, mīli”)

saka: „Tev nav obligāti jābūt par labu meiteni, lai tu būtu laimīgs cilvēks”.

Un otrais noslēpums. Vai atceries, iepriekšējā reizē minēju, ka labākās atsauksmes par grāmatu saņēmu tieši no vīriešiem. Pagājušajā nedēļā viņi mani pārsteidza vēl vairāk – vairāk kā 60% grāmatas pasūtījumus veica tieši vīrieši. Viņiem nav vienalga, kā jūtas viņu mīļotās!

Nākamreiz pastāstīšu, ko no vīriešiem sagaida sievietes un īsti nesaņem tik, cik viņas vēlētos!

Baudas koda mājas lapa ir www.baudaskods.lv, kur Tev ir iespēja uzdot sevi interesējošo jautājumu. Atbildes un ne tikai gaidi blogā!

Jo dzīve ir jābauda!

Uz tikšanos jau pavisam drīz,

Elīna

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu