Idejas Ziemassvētku dāvanām: šogad apdāvini mīļos ar pašmāju darinājumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Ziemassvētku laikam un gada nogalei visur pasaulē sākas drudžaina dāvanu meklēšana saviem tuvajiem, kolēģiem un sadarbības partneriem. Lūk, dažas idejas dāvanām ar patriotisku pieskaņu. 

Galda lampas - Mājīgai noskaņai ar latviskām ainavām un latvju zīmēm.

Foto: Publicitātes foto

Latvijā ražotas galda spēles - Latvijas ražotāji piedāvā daudz un dažādas jautras galda spēles visai ģimenei.

Foto: Publicitātes foto

Kafija - Pēdējo gadu laikā Latvijā izveidotas vairākas kafijas grauzdētavas, ar mērķi stiprināt un attīstīt kafijas ražošanas, pagatavošanas un baudīšanas kultūru. Uz svētkiem grauzdētavas piedāvā arī īpašus dāvanu piedāvājumus un dāvanu kartes, lai palutinātu līdzcilvēkus ar īpaši gardu kafiju. 

Foto: Publicitātes foto

Dabai draudzīgā kosmētika – Latvijas tirgū ir atrodami vairāki kosmētikas ražotāji, kas piedāvā tepat ražotu dabīgo kosmētiku, ziepes, šampūnus, kondicionierus, krēmus un citus noderīgus produktus dabai draudzīgos iepakojumos. 

Foto: Publicitātes foto

Ar rokām darināti ādas vai auduma aksesuāri - Pašmāju amatnieki pasaulē varētu sacensties ar saviem  darinājumiem, kas kvalitātes ziņā ir galvas tiesu pārāki pat par augstās modes zīmoliem. Pārsteidz savējos ar unikālu jostu, maku atslēgām vai kartēm, naudai vai brillēm, rotaslietām un citiem piederumiem. 

Foto: Publicitātes foto

Galda kalendāri un plānotāji - Praktiska un vienlaikus glīta dāvana.

Foto: Publicitātes foto

Šokolādes konfektes – Iepriecini paziņas vai draugus ar gardām, tepat Latvijā ražotām šokolādes konfektēm, kas sasildīs ikviena sirdi.

Foto: Publicitātes foto

Pirts lietas, veselības eliksīri, sīrupi un pretsaaukstēšanās komplekti – dāvana veselības atjaunošanai un imunitātei dabiskā veidā. Pārsteidz mīļos ar medu, dažādiem produktiem veselības stiprināšanai, tējas vai pat kādu liķieri tonusa uzturēšanai. 

Foto: Publicitātes foto

Blociņi, grāmatas un kancelejas preces – Mūsu mākslinieki spēj radīt neatvairāmas skaistus blociņus un kancelejas preces, kas iepriecinās to īpašniekus visa gada garumā. Atceries - arī laba pašmāju autoru literatūra ir vērtīga un noderīga dāvana, kas veicinās personīgo izaugsmi. 

Foto: Publicitātes foto

Sienas pulkstenis – Šāds dekors papildinās mājokļa un biroja interjeru.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu