Piektdien apturēti 14 dzērājšoferi un divi autovadītāji narkotiku ietekmē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Visvairāk dzērājšoferu - pa pieciem - pieķerti Rīgas un Vidzemes reģionos, pa diviem alkohola reibumā esošiem autovadītājiem apturēti Kurzemē un Zemgalē, bet Latgalē nav pieķerts neviens iereibis autovadītājs. Abus cilvēkus, kuri pie stūres bija sēdušies narkotiku ietekmē, policisti apturējuši Rīgas reģionā.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 224 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 78 - noformēti Vidzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 567 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 101 satiksmes negadījums, sešās avārijās cietuši kopskaitā seši cilvēki, bet Siguldā notikusi avārija ar bojāgājušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu