"Etiķetes kursi" dāmām pie ekspertes Vitas Nasirovas (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Etiķete ir mainīga substance, jo sabiedrība mainās un attīstās, līdz ar to arī sabiedrībā pieņemtās normas aktualizējas. Ir cilvēki, kuri saka, ka etiķete nav aktuāla mūsdienās. Tā nav taisnība, jo etiķete ir modē, kā nekad agrāk.

To skandina gan Vogue, gan Tatler. Laikā, kad mēs nesūtam vairs apsveikuma kartiņas, kad aizmirstam skatīties citiem cilvēkiem acīs, jo esam aizrāvušies ar notikumiem telefonā, etiķetes eksperte Vita Nasirova atgādina par klasiskajām komunikācijas vērtībām.

Foto: publicitātes

Vita ir The Intelligent cub dibinātāja, kur savā autorprogrammas smalkā stila un etiķetes kursā māca eleganci un etiķeti. Sievietes dažāda vecuma no dažādām Latvijas pilsētām apgūst smalko stilu, jo viņas grib uzzināt, kā jāizturas, lai kļūtu par lēdiju. Kursā tiek izskaidrots viss līdz pēdējai detaļai, lai ar šīm zināšanām viņas varētu radīt satriecošu pirmo priekštatu un graciozas sievietes tēlu.

Ir speciālas elegantas tehnikas, kā mēs kāpjam iekšā un izkāpjam ārā no mašīnas, kā ienākam un pametam telpu, kā mēs sasveicināmies, kur turam rokas, kā žestikulējam, kā novietojam kājas. To visu var iemācīties. Vitas mērķis ir kultivēt klasiku un aristokrātiskas domas.

Viņa māca saviesīgi sarunāties, eleganti uzvesties maltītes laikā un ikdienā uzvesties kā lēdijai, jo blakus lēdijai vienmēr būs džentlmenis.

Kurss ilgst vienu mēnesi un sastāv no 4 nodarbībām - lēdijas grācijas jeb estētisko kustību praktiskās nodarbības, saviesīgo sarunu mākslas meistarklases, ikdienas etiķetes, dresskodu meistarklases un galda etiķetes meistarklases. Tādi tiek aptvertas visas elegances šķautnes. Kursa absolventes saka, ka kurss iedala viņu dzīvi pirms un pēc etiķetes.

Foto: TV3 publicitātes foto.

Pašlaik norisinās pēdējā šajā gadā uzņemšana smalkā stila un etiķetes kursā ar sākumu 25.novembrī. Ir pieejamas divas grupas - dienas un vakara grupas ar sākumu plkst.11.30 un 18.30. Pasteidzieties pieteikties, jo dalībnieku skaits ir ļoti ierobežots. Apmācības norit nelielās grupās, līdz 4 dalībniecēm.

Lai pieteiktos un iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet mājas lapu: www.theintelligent.club/kurss

Savukārt, ar promokodu "EGOISTE" jūs iegūsiet dalībai kursā no pilnās cenas 35% atlaidi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu