Noslēpumains "trampisms" izraisa Trampam adresētu joku straumi (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter

ASV prezidents Donalds Tramps izcēlies ar kārtējo “trampismu” - viņš sociālajā tīklā “Twitter” ievietojis attēlu, kurā viņa galva “uzmontēta” aktiera Silvestra Stallones atveidotajam filmu tēlam – bokserim Rokijam Balboa.

Tramps savā tvitera kontā ievietojis tikai šo visai neparasto attēlu, nekādus sīkākus komentārus par tā nozīmi nesniedzot.

Šis Trampa tvīts sajūsminājis tvitra lietotājus, kā rezultātā viņi adresējuši Trampam neskaitāmus jokus un izvirzījuši visdažādākās teorijas par šī attēla nozīmi.

Piemēram, šis attēls atspoguļojot to, kā Tramps pats un viņa atbalstītāji viņu redz.

Tāpat šis attēls vairākos cilvēkos izsaucis asociāciju par attēliem, ko daudzi cilvēki ievieto iepazīšanas aplikācijā “Tinder”, kuros viņi daudz izskatās krietni labāk nekā realitātē.

Kāds cits tvitera lietotājs uzskata, ka ar šo attēlu Tramps kārtējo reizi vēlas izaicināt bijušo ASV prezidentu Baraku Obamu.

Vēl kāds cits tvitera lietotājs atgādina, ka vienā no filmām Rokijs Balboa sakauj krievu bokesri Ivanu Drago, bet īstais Tramps pasniedzot Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam vienu dāvanu pēc otras.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu