7 soļi, kā uzveikt garlaicību guļamistabā jau pirms Jaunā gada

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Novembris ir pelēks un neinteresants, kad gribas garlaicīgo laiku īsināt ar spilgtām sajūtām un spožu sauli. Paradoksāli, bet tieši tāpēc tā ir lieliska iespēja sagaidīt nākamo gadu uz viļņa, padarot savu intīmo dzīvi krāsaināku.

Tev vairs nekad nebūs jāsūdzas par tumšo un vēso laiku, ja tevī virmos kaisle un iekāre. Negaidi, kad otrs izdarīs pirmo soli!

1. Esi uzmanības centrā

Nosūti viņam balss ziņu (nevis īsziņu), ka Tev viņam ir kāds karsts pārsteigums – dāvana viņam. Lai Tava balss ļauj viņam noprast, kas tā varētu būt par dāvanu. Ieplāno laiku tikai jums diviem.

2. Pasniedz dāvanu

Ja kaut kur paslēpies vēl kāds skaists, bet neuzvilkts apakšveļas tērps, izvēlies to vai iegādājies jaunu! Kailums ir pievilcīgs, tomēr vēl vairāk vīrietim patiks atklāt tevi kā dāvanu.

3. Izmanto sildošas garšvielas

Sagatavo nelielas uzkodas un karstvīnu vai karsto dzērienu ar garšvielām (kanēli, krustnagļiņas, ingveru), kas sasildīs un iesildīs labam vakara turpinājumam.

4. Pārsteidz viņu nesagatavotu

Apgūsti kādu jaunu intīmo glāstu tehniku. Lai viņam būtu pārsteiguma moments.

5. Izbaudiet kopīgu atpūtu un relaksāciju

Pirms intīmās masāžas baudiet vannu vai dušu kopā! Nav nekā erotiski pievilcīgāka par tīru ķermeni.

6. Atceries vīrieši mīl ar acīm

Viņam patiks tavs jaunais tērps. Bet viņu vēl vairāk iekvēlinās acu kontakts, īpaši, kad viņa bauda tuvojas kulminācijai.

7. Izvirzi savus noteikumus

Kad esam izbadījuši un atpūtušies, mini viņam termiņu, līdz kuram gaidi atbildes gājienu no viņa, lai varat būt mainītās lomās!

Vēl daudz būtisku elementu, lai savām intīmajām attiecībām piešķiltu uguntiņu, aprakstu savā grāmatā „Baudas kods. Sievietes seksualitātes noslēpumi”.

P.S. Iepriekšējā reizē minēju, ka mēs varētu parunāt par to, ko no seksa sagaida sieviete. Bet tad sapratu, ka mums aktīvi jāpāriet pie praktiskām lietām. Solījumu pārceļu uz nākamo reizi!

Elīna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu