Māja-čempione: Jūrmalā pārdošanā nonācis divkārtējs sakoptākais īpašums

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Baltic Sotheby`s International Realty

Jūrmala vienmēr bijusi slavena ar lielām, greznām un nereti - dārgām privātmājām, kas viena aiz otras glīti rotā pilsētas ielas. Tomēr, ne vienmēr šika villa ir tas, pēc kā alkst mājokļu pircēji. Drīzāk tie ir īpašumi ar savu - īpašu dvēseli, un kūrortpilsētas šiks un jūras tuvums ir tikai kā papildu priekšrocība un vērtības paaugstinātājs. Jūrmalas namu vidū īpaši izcelsies privātmāja Pumpuros, kam patiešām piemīt savs šarms, pie kā cītīgi strādājuši mājas saimnieki, un ko augsti novērtējuši arī jūrmalnieki un jomas eksperti, 2008. un 2016. gadā to atzīstot par sakoptāko īpašumu Jūrmalā.

Mūsdienīgā un funkcionālā privātmāja atrodas Pumpuros, Braslas ielā, nelielā privātmāju kompleksā, vien 100 metrus no jūras krasta. 

Foto: Baltic Sotheby`s International Realty

Mājas kopējā platība sasniedz 230 m2 - pirmajā stāvā izvietota ieejas halle, viesu sanitārais mezgls, plaša viesistaba ar kamīnu un izeju uz āra terasi un dārzu. Tāpat arī virtuve, saimniecības un katlu telpa, nojume divām automašīnām. Savukārt otrajā stāvā ir saimnieku guļamistaba, divas atsevišķas guļamistabas un plaša vannas istaba. 

Foto: Baltic Sotheby`s International Realty

Īpašumam ir apzaļumota un labiekārtota teritorija 983 m2 platībā, kas to padara par lielisku vieta dzīvošanai un atpūtai. Pateicoties attīstītajai infrastruktūrai, īpašums ir visnotaļ piemērots arī ģimenēm - netālu atrodas veikali, kafejnīcas, skolas, bērnudārzi, sabiedriskais transports un citas vietas, kur saņemt ikdienā nepieciešamos pakalpojumus un baudīt atpūtu.

Foto: Baltic Sotheby`s International Realty

Apskati īpašumu tuvāk šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu