Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unspash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 9. – 15. decembrim.

AUNS Vēlēsies kaut ko mainīt savā dzīvē. Rutīna un ikdienas pelēcība būs tas, no kā vēlēsies aizmukt gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Kāds Auna zīmes pārstāvis pēkšņi var nolemt doties ceļojumā, savukārt cits lūkoties pēc labāk atmaksāta darba. Nav svarīgi, ko tieši nolemsi darīt, galvenais neļaut vaļu tev raksturīgajam steidzīgumam, impulsivitātei. Svarīgi pieņemt pārdomātus lēmumus, jo šīs nedēļas rīcība vēl ilgi var ietekmēt tavu nākotni.

VĒRSIS Tevi saistīs dzīves estētiskā, baudu puse. Nav izslēgts, ka atradīsies Vērši, kuri šonedēļ izdomās izbrīvēt sev pāris brīvdienas, lai mierīgi ļautos sirdij tīkamām nodarbēm. Savukārt tie, kuriem darbs ir hobijs, būs ļoti enerģiski un pašaizliedzīgi, viņus nebaidīs jauni izaicinājumi, atbildīgi lēmumi. Kas attiecas uz naudas jautājumiem, zvaigznes iesaka būt nedaudz piesardzīgākam, rūpīgāk pārdomāt savus pirkumus. Parasti gan tu esi praktisks un piezemēts, taču šonedēļ var rasties nepārvarama vēlme iztērēt vairāk, nekā vari atļauties.

DVĪŅI Nedēļa prasīs drosmi un izturību. Ja pratīsi saglabāt lietišķu un atbildīgu attieksmi pret darbu, var parādīties jaunas iespējas nopelnīt, izpelnīties priekšniecības atzinību. Patiesībā jau laimei vajadzīgs ir tik maz, ko ar savu rīcību spēsi lieliski pierādīt. Personīgajā dzīves jomā mēģini nedaudz vairāk uzmanības izrādīti partnerim. Parūpēties par kādu romantisku pārsteigumu, klusiem divvientulības mirkļiem.

VĒZIS Tev šī nedēļa kopsummā būs veiksmīga, ja vien nerīkosies mirkļa emociju iespaidā, kā arī neļausi darbam ietekmēt mājas dzīvi un otrādāk. Saskarsmē ar kolēģiem ieturi pēc iespējas lietišķāku toni un vajadzības gadījumā, nekautrējies lūgt padomu, atbalstu. Juridiskās nianses vēlamāk kārtot nedēļas pirmajā pusē. Turpretim, sākot no ceturtdienas, droši vari vairāk laika atlicināt ar masu medijiem, mākslu un dizaina lietām saistītajiem projektiem. Brīvdienās vislabprātāk atpūtīsies kopā ar ģimeni.

LAUVA Nav izslēgtas dažādas organizatoriska rakstura pārmaiņas darba jomā. Kādai Lauvai nāksies doties uz profesionālās pilnveidošanās kursiem, citai uzņemties atbildīgākus pienākumus, savukārt cita domās par potenciāli jaunu darba vietu, jo esošā nesniegs vajadzīgo gandarījumu. Lai vai kā, tevi solās pavadīt veiksme, līdz ar ko atliks tikai rīkoties! Mīlas dzīvē daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma.

JAUNAVA Lai tiktu galā ar sasāpējušiem jautājumiem, tev nāksies likt lietā neordināras, nestandarta metodes. Der ieklausīties gados jaunāku, progresīvāku līdzgaitnieku viedoklī, kā arī atturēties no pārlieku konservatīvas nostājas pret dzīvi. Būs Jaunavas, kuras sāks vairāk interesēties par filozofiskām lietām, meklēs dziļāku dzīves jēgu, saturu. Šajā gadījumā lielu nozīmi spēles atbilstoša domubiedru vide, kurā varētu

smelties pieredzi, iedvesmu. Brīvdienās ieteicams pievērsties sportiskām aktivitātēm.

SVARI Var akcentēties ar ārzemēm, komandējumiem, pieredzes apmaiņas braucieniem saistītais. Tu alksi pēc jauniem iespaidiem, labprāt uzņemsi interesējošās zināšanas, kā arī papildināsi profesionālo iemaņu klāstu. Materiālās dabas jautājumus, labāk kārtot pirmdien, ceturtdien vai piektdien. Ja vēlies apmeklēt valsts iestādes, to labāk darīt nedēļas vidū. Personīgajās lietās viss ritēs savu gaitu, tev veidosies saskaņa ar partneri. Nav izslēgts, vienosieties par tālejošiem nākotnes plāniem.

SKORPIONS Tev būs nepieciešama divkārt liela pacietība un spēja nereaģēt uz dzīves sīkajām nebūšanām, neveiksmēm. Lai sasniegtu mērķi, centies aktīvāk izmantot komandas darbu, ieklausīties pieredzējušāku līdzgaitnieku ieteikumos. Finansiālās lietas labāk kārtot nedēļas vidū, turpretim nedēļas sākumā un nogalē vari īstenot dažādus saimnieciski organizatoriskus pasākumus. Brīvdienās atrodi laiku atvasīšu audzināšanai.

STRĒLNIEKS Būsi jautrs un dzīvespriecīgs. Spēsi saglabāt labu omu pat tad, ja nonāksi saspringtākās situācijās. Lieliska nedēļa, lai pievērstos ģimenes biznesam, kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus, šķetinātu birokrātiskos mezglus. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi patiesi koķetīgs, iekarosi ne viena vien simpātijas un apbrīnu. Nedēļas otrajā pusē vēlams vairāk uzmanības pievērst pašsajūtai, nedarīt pāri savam organismam, nepārslogot sevi nedz garīgā, nedz fiziskā plānā.

MEŽĀZIS Ar sev raksturīgo uzstājību un neatlaidību spēsi daudz ko panākt, tostarp iegūt vēlamo personu atzinību, cieņu! Līdzgaitnieku vidū izcelsies ar labām analītiskajām dotībām, spēju saprasties ar pretēju uzskatu piekritējiem. Nav izslēgts, ka tev izdosies uzlabot materiālo stāvokli. Ģimenes dzīvē nāksies ieturēt pretimnākošāku attieksmi, jo tuvinieki būs ļoti izlēmīgi un tikpat neatlaidīgi kā tu centienos panākt savu! Brīvdienās piemērots laiks dažāda veida braucieniem.

ŪDENSVĪRS Kaut arī parasti tava humora izjūta ir nevainojama, šonedēļ tu brīžiem vari balansēt uz asprātības un nelielas rupjības robežas. Lai ietaupītu sev nevajadzīgus konfliktus, centies būt pēc iespējas diplomātiskāks un kutelīgos jautājumos savu viedokli labāk paturēt pie sevis! Kopumā nedēļa vairāk piemērota radošu, sabiedrisku ieceru īstenošanai. Mājas lietās valdīs diezgan harmoniska un visādā ziņā patīkama gaisotne.

ZIVIS Šī nedēļa var izrādīties patiesi aizraujoša ar tirdzniecību, mārketingu, izklaides jomu saistītajiem Zivju zīmes pārstāvjiem. Tevī modīsies jauni spēki, iedvesma, kura būs tik ļoti nepieciešama, lai tiktu galā ar ikdienas uzdevumiem. Komunikācijā ar apkārtējiem lieti noderēs tavas psihologa dotības, jo tās palīdzēs atšifrēt, kas nu kuram no sarunas biedriem patiesībā ir aiz ādas. Mīlas dzīvē tev vajadzēs sajust partnera dvēseli, mīļumu un pieķeršanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu