Izveidota jauna kompānija "Burger King" ieviešanai Latvijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

 Igaunijas prāmju un viesnīcu operatora "Tallink Grupp" meitasuzņēmums "Tallink Fast Food" izveidojis Latvijā kompāniju SIA "Tallink Fast Food Latvia" ātrās ēdināšanas restorāna "Burger King" ieviešanai.

Kompānija "Tallink Fast Food Latvia" reģistrēta šogad 12.decembrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vienlaikus "Tallink Grupp" paziņojumā biržai "Nasdaq Riga" teikts, ka Lietuvā izveidota kompānija "Tallink Fast Food Lithuania".

"Tallink Fast Food Latvia" un "Tallink Fast Food Lithuania" būs ātrās ēdināšanas restorānu "Burger King" operatori Latvijā un Lietuvā.

"Tallink Latvija" attīstības un komunikācijas direktore Baiba Muceniece aģentūrai LETA norādīja, ka pirmos "Burger King" nākamajā gadā plānots atvērt Baltijas valstu lielākajos tirdzniecības centros. Tallinā pirmie "Burger King" restorāni tiks izveidoti tirdzniecības centros "Rocca al Mare" un "Ulemiste", savukārt Latvijā un Lietuvā konkrētos tirdzniecības centrus, kuros plānots atvērt restorānus, viņa vēl neatklāja.

"Tallink Grupp" Krasta tirdzniecības vadītāja Katre Kevaska (Katre Kõvask) norādīja, ka, skatot pirmo restorānu vietas Baltijas valstīs, uzņēmumu grupa mērķtiecīgi noteica, ka tām ir jābūt vietām ar attīstītu infrastruktūru un pastāvīgi augstu potenciālo klientu skaitu. "Tirdzniecības centri šādā ziņā ir ideāla un loģiska izvēle, un "Rocca al Mare" un "Ulemiste" ir noteikti populārākie tirdzniecības centri," viņa piebilda.

LETA jau ziņoja, ka "Tallink Grupp" uz 20 gadiem iegādājusies franšīzes tiesības "Burger King" ķēdes attīstībai Baltijas valstīs. Baltijā plānots atvērt vairāk nekā 50 "Burger King" ķēdes restorānus.

"Tallink Grupp" akcijas kotē Tallinas fondu biržas oficiālajā sarakstā. Kompānijas lielākais akcionārs ir Igaunijas investīciju kompānija "Infortar", kam pieder 39% "Tallink Grupp" akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu