Talismani, kas nesīšot laimi un bagātību 2020. gadā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Ir daudz veidu, kā piesaistīt veiksmi nākamajā 2020. gadā, tostarp izmantojot simbolus un talismanus. Eksperti sola, ka tie nesīs laimi dzīvē un palīdzēs piesaistīt jaunā gada veiksmes zenītu, vēsta portāls "Dailyhoro".

Jaunā gada simboli ir ne tikai dzīvnieku patroni, bet arī talismani, kas piesaista bagātību un laimi. Eksperti iesaka sākt jau gatavoties 2020. gada svinībām, plānojot svētku ēdienkarti un iedvesmoties Jaungada rotājumiem.

1. Galvenais gada veiksmes simbols, protams, būs dzīvnieku patrona figūra. 2020. gadā tā ir baltā metāla žurka. Jūs to varat iegādāties veikalā, tomēr pašu rokām izgatavota žurkas figūra piesaistīs gada saimnieces uzmanību un noteikti nesīs veiksmi visās dzīves jomās.

2. Monēta var kļūt par veiksmes simbolu, ja pielieto nedaudz maģijas - gadu mijā iecerēto veiksmes monētu palieciet zem koka, noskaitot šādu mantru:

"Kad vecā gada vietā stāsies jaunais, bagātība plūdīs manā virzienā kā upe un cauru gadu virzienu nemainīs."

Pēc tam to ievieto makā un tur to visu gadu.

3. Āboliņa lapa palīdzēs piesaistīt laimi. To var izgriezt no zaļa filca, apšūt ar baltu diegu un nēsāt kā talismanu.

4. Bagātība un labklājība nepametīs mājas, kur nav vietas konfliktiem un skandāliem. Simbols tam būs balto baložu vai gulbju pāris. Attēlu ar putniem var pakārt guļamistabā vai viesistabā.

5. Par labklājības simboliem kļūs skaitļi, kurus uz balta papīra jāuzraksta ar sarkanas krāsas pildspalvu. Jebkura ciparu 2 un 3 kombinācija ienesīs mājās laimi un veiksmi dzīvē.

6. Jaunā 2020. gada simbols ir arī granāts. Tā enerģija aizsargā no jebkādām nepatikšanām un piesaista bagātību. Rotas ar šiem minerāliem var valkāt katru dienu, vai arī jūs varat iegādāties nelielu dārgakmeni un ievietot to makā vai zem spilvena mājās.

7. Telpaugi augs griezdamies. Jaunajā gadā ir vērts padomāt mājas interjerā par lilijām un vijolītēm. Šie ziedi labvēlīgi ietekmēs cilvēkus un palīdzēs piesaistīt Baltās žurkas labvēlību. Ar lilijām tomēr jābūt uzmanīgiem. Šie augi tiek uzskatīti par enerģijas vampīriem, tāpēc guļamistabā viņiem nav vietas.

8. Laimes simboli var būt arī ikdienas ēdienreizes. Ir svarīgi izvēlēties skaistus ēdienus un gatavot vienkāršu, bet pilnvērtīgu ēdienu. Baltā metāliskā žurka novērtēs, ja viņa saņems drupačas uz atsevišķa šķīvja.

9. Jūs varat spēlēties ar mājas dekoriem un aksesuāriem, piemēram, mainot aizkarus, izvēloties vienas krāsas gultas pārvalku komplektus, kas 2020. gadā nesīs veiksmi.

10. Visa ģimene var iegādāt krūzes ar žurku attēliem. To izmantošana ikdienā piesaistīs veiksmi, laimi un bagātību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu