LETA un TVNET pārcelsies uz “Origo One” biznesa centru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Nacionālā informācijas aģentūra LETA un interneta portālu uzturētājs TVNET, kas kopā nodarbina vairāk nekā 200 darbiniekus, šovasar pārcelsies uz plašām augstākās kvalitātes biroja telpām pilsētas centrā – biznesa centru “Origo One”, ko attīsta “Linstow Center Management”.

Iznomāšanas darījumu vadību īstenoja “Colliers” Biroju komanda, darbojoties kā “Origo One” ekskluzīvais iznomāšanas aģents.

“Esam gandarīti, ka “Origo One” nomnieku sastāvā parādās tik spēcīgi un labi atpazīstami zīmoli kā LETA un TVNET. Vairāk nekā 200 šo uzņēmumu darbinieki jau pavisam drīz ievāksies A klases biroju telpās, kas neapšaubāmi labvēlīgi ietekmēs viņu labsajūtu darba vietā un līdz ar to arī biznesa panākumus,” saka “Colliers Baltics” partneris Ēriks Bergmans.

Abu uzņēmumu pārstāvji augsti novērtēja “Origo One” biznesa centra atrašanās vietu un sasniedzamību, kā arī celtniecības un apdares materiālu augsto kvalitāti: “Origo One” biznesa centrs vēl projektēšanas stadijā ieguvis pasaulē vadošās ēku ilgtspējas novērtēšanas metodes BREEAM sertifikātu ar teicamu vērtējumu.

SIA “TV NET” valdes locekle Zane Bārtniece: "Mums ir būtiska darbinieku labsajūta un vide, kādā mēs pavadām lielu daļu savas dzīves, jo tas neapstrīdami ietekmē arī mūsu darba produktivitāti, radošumu un attiecīgi arī rezultātus. “Origo One” atbilda visām mūsu vajadzībām. Vēl jo vairāk, “Linstow” ir ilggadējs mūsu grupas partneris Baltijas līmenī, kam pilnībā uzticamies kvalitātes jautājumos."

SIA “LETA” valdes loceklis Juris Mendziņš: “Līdz ar uzņēmuma straujo izaugsmi pēdējo gadu laikā mums ir ļoti svarīgas principiāli jauna līmeņa tehnoloģiskās iespējas, kas ļautu mums ne tikai komfortabli veikt ikdienas darbu, bet arī tehniski realizēt visus

paredzētos projektus. Ceram, ka jauns A klases birojs mums sniegs šādas iespējas. Jāpiebilst, ka “Origo One” atrašanās vieta - pašā Rīgas centrā - ir visai svarīga, lai mūsu žurnālisti varētu būt klātesoši visos būtiskākajos notikumos un mēs sniegtu saviem klientiem maksimāli operatīvu informāciju par aktualitātēm.”

Igaunijas "UP Invest" pieder plašs uzņēmumu portfelis, tostarp lielākā mediju grupa Baltijā "Postimees Group", kurai pieder mediju grupa "TvNet" Latvijā, kā arī BNS ziņu aģentūras Igaunijā un Lietuvā, lielākais un ietekmīgākais laikraksts Baltijā "Postimees”, ziņu portāls 15min.lt Lietuvā, vairāki vadošie TV kanāli, reģionālie laikraksti un radio stacijas Igaunijā. "UP Invest" pieder arī "Apollo Group" vairākuma akcijas. Savukārt "Apollo Group" pieder grāmatnīcas "Apollo", kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender", saldējuma kafejnīcas "IceCafe" un restorāni "O'Learys" un "Kentucky Fried Chicken" Baltijas valstīs.

LETA ir nacionālā informācijas aģentūra, kas rada uzticamu saturu un sniedz individualizētus pakalpojumus profesionāliem informācijas lietotājiem. Uzņēmumā strādā gandrīz 150 darbinieki - redaktori, reportieri, tulki, fotogrāfi, video operatori, informācijas analītiķi un daudzi citi. LETA akciju turētāji ir Igaunijā reģistrēta investīciju grupa "Media Investments and Holdings", kas pieder “UP Invest” holdinga kompānijai Igaunijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu