2020. gadā vēlu lielisku seksu jeb pieci seksa noslēpumi

Baudas kods
Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Nav māksla vīrietim atstāt pirmo iespaidu gultā uz sievieti vai regulāri mainīt partneres, bet sniegt baudu vienai sievietei gadiem – tā ir augstākā pilotāža. Attiecībās rutīna ir bīstama, jo nevar ēst vienu un to pašu ēdienu katru dienu. Arī seksam ir nepieciešami regulāri atjauninājumi un papildinājumi, tāpat kā datoru un telefonu aplikācijām.

Esmu izveidojusi 14 elementu barometru seksuālajām attiecībām, no kuriem piecus apskatīsim jau šajā reizē. Būtībā visa grāmatas „Baudas kods. Sievietes seksualitātes noslēpumi” misija ir apgūt šīs pirmās piecas sastāvdaļas ar maksimāli vienkāršiem paņēmieniem. Pirmie elementi, kuri ir jāizanalizē, ir priekšspēle, ilgums jeb cik daudz laika veltāt seksam, spēja koncentrēties, atbrīvošanās un regularitāte.

1. Priekšspēle

Lai kā gribētos, nevar vienkārši iekrist gultā un izbaudīt lielisku seksu, t.i., gaidīt, kad viss notiks pats no sevis. Tas strādā attiecību sākumposmā, kad doma vien par mīļoto cilvēku liek saļimt ceļiem. Bet, kad attiecībās esat ilgāku laiku, kā arī no pāra kļūstat par ģimeni ar bērniem, ir svarīgi sagatavoties – ieplānot laiku jums diviem! Jā, arī sekss ir jāplāno.

Pretējā gadījumā pienāks kārtējais vakars, kad nekam vairs nebūs spēka, un nebūs vairs tālu, kad attiecībās arī būs vakars uz ezera. Noteikti der izrādīt vairāk uzmanības partnerim -

nevajag gaidīt, ka otrs uzņemsies visu iniciatīvu, vai apvainoties, ka viņš to dara tik reti.

Kādas idejas? Piemēram, nosūti viņam intriģējošu ziņu par kopīgiem vakara vai brīvdienu plāniem, pasniedz viņam nelielu tematisku dāvanu vai piedāvā piepildīt kādu viņa fantāziju.

2. Cik daudz laika ir jāvelta seksam?

Par šo tēmu varētu runāt daudz un dikti, bet klasiskā problēma ir tā, ka labam seksam vajag laiku. Un labs sekss sievietes baudai nav īsāks par 30 minūtēm. Ideālā gadījumā tam būtu jāvariē no stundas līdz pusotrai.

Vīrietis finiša taisni ar  intensīvu stimulāciju parasti sasniedz pēc 200 kustībām vai laika posmā, kas ir īsāks par 3 minūtēm.  Sievietes bauda paredz citu scenāriju, kur nav vietas steigai un baudai vajag vismaz 2000 kustību.

Izdzirdot sievietei un vīrietim nepieciešamo kustību attiecību, man bieži jautā, vai vīrietim ir jābeidz desmit reižu pēc kārtas, lai sieviete gūtu vienu vienīgu orgasmu. Pēc būtības jau dzelžaina loģika un labas matemātikas zināšanas. Tomēr varu nomierināt satraukto vīriešu prātus, ka no viņiem superspējas netiek prasītas. Viņiem ir tik daudz iespēju likt lietā daudzas citas sava ķermeņa daļas (piemēram, lūpas, pirkstus, plaukstas), lai iekvēlinātu sievietes erogēnās zonas.

3. Iemācīties koncentrēties

Ja sekss neaizrauj, tad sievietes galvā seksa laikā ieplūst ļoti liels domu skaits, kas var būt visai attālinātas no tēmas, ar ko viņa tobrīd nodarbojas.

Ja pēdējo piecu seksa reižu laikā sieviete nav guvusi baudu, bet gan vilšanos, vīrietim būs jāpacīnās par viņas uzmanību. Tā būtībā ir aizsargsistēma.

Sievietes organisms aizsargājas pret viltus trauksmēm. Sekss ir kā solījums – apsolītā bauda. Vai tu vēl nāksi ciemos, ja ierodoties durvis ir slēgtas un tevi neviens negaida, bet pēc tam izturas, it kā nekas nebūtu noticis?! Jautājumā par koncentrēšanos vīriešus var apskaust. Viņiem nesagādā nekādas grūtības koncentrēties uz seksu. Grūtības viņiem var sagādāt spēja nesasteigt procesu.

Ja šis punkts sagādā grūtības sievietei, to ir svarīgi attīstīt pēc iespējas ātrāk. Iedomājies, kas tavā mīļotajā vīrietī ir seksīgs un erotiski pievilcīgs? Augums, siltums, smarža, pieskāriens, mati? Izvēlies vienu un centies priekšspēles laikā tam veltīt maksimāli daudz uzmanības! Līdzko jūti, ka prāts ir nomierinājies un tas notiek dabiski, tā ļaujies šai sajūtai.

4. Spēja atbrīvoties

Koncentrēšanās un atbrīvošanās ir savstarpēji ļoti saistīti procesi. Vēl viens mehānisms, ar kuru ir jāiemācās darboties! Lai arī šķiet, ka mēs spējam atslābt, tomēr tam veltām pārāk maz uzmanības, līdz šķiet, ka mēs vairs nespējam atslābt.

Lai gūtu baudu, ir jāatslābst un jāizbauda. Labās ziņas – tas ir tikai treniņa jautājums. Te palīdz joga, meditācijas un elpošanas vingrojumi, kā arī labs sekss.

Visvienkāršākais veids, kā atbrīvoties, ir maksimāli koncentrēties uz savām ieelpām un izelpām. Te tiešām nebūs nekā sarežģīta. Vien aizver acis un elpo. Jau pēc dažām ieelpām un izelpām būs pilnīgi cita pašsajūta.

5. Regularitāte

Nav vienas formulas visiem pāriem par seksa biežumu. Te nu pārim savstarpēji jāvienojas par to, cik bieži viņi vēlētos baudīt seksu. Izdomājiet, kad būs nākamā laimīgā diena. Un vienlaikus vienojieties arī par to, kas notiks, ja kāds šo plānu neievēro (neatkarīgi no iemesliem).

Radiet savu motivācijas sistēmu, lai baudu saņemtu dažādos veidos, pat ja sekss aiziet gar degunu.

Padariet atalgojuma sistēmu maksimāli kārdinošu, pievienojiet spēles elementus, un apsolu, ka 2020. gadā sekss iegūs daudz krāsainākus un spilgtākus toņus.

Elīna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu