Runā, ka... Volkswagen gatavo Arteon universāli

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.instagram.com/cochespias

Uzreiz atpazīstams kā Volkswagen, taču tai pašā laikā atšķirīgs un intriģējošāks ir modelis Arteon. 

Kamēr braucu ar dažādiem jauniem automobiļiem, Volkswagen Arteon līdz šim ir vienīgais auto, ja neskaita Bentley Mulsanne, kas kādam cilvēkam no malas ir licis pienākt, izteikt komplimentus automobilim par izskatu un apjautāties: "Kā tad iet un cik maksā?" 

Nevar noliegt, ka pat vienkāršākajā versijā Arteon ir vizuāli dinamisks auto un vietas tā salonā ir ļoti daudz. Bet tā izskatās, ka ražotājs no Volfsburgas ir saskatījis potenciālu Arteon modifikācijai, kas paredzēta vēl plašākas telpas tīkotājiem - lai daudz vietas būtu ne tikai kājām, bet arī iepirkumu maisiem, ceļojumu somām, un lai braucienam uz IKEA nebūtu jāīrē busiņš. Citiem vārdiem sakot, pastāv iespēja, ka Volfsburgā top Arteon universālis.

Oficiālas informācijas no ražotāja pagaidām nav, taču Instagram vietnē CocheSpias pavisam nesen publicēti attēli, kas liek domāt, ka Volkswagen domā tieši par šādu auto. Katrā ziņā attēlos redzamais Arteon universālis izskatās pēc produkta, kas jau ir gatavs uzstāties kādā autošovā un drīz  gozēties dīleru salonos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu