Trešdien divos "Lux Express" maršrutos spēkā būs "sniega biļetes"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" trešdien, 29.janvārī, autovadītājiem, uzrādot transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību, piedāvās izmantot pakalpojumu maršrutā Daugavpils-Birži, Birži-Rīga abos virzienos bez maksas, aģentūru LETA informēja "Lux Express" pārstāvji.

Akcentējot drošību uz autoceļiem, "Lux Express" ziemas mēnešos - janvārī un februārī - ieviesis "sniega biļeti". Paziņojums autovadītājiem tiek izsludināts iepriekšējā dienā, lai autovadītāji var izplānot pārvietošanos nākamajā rītā.

Šo iespēju var izmantot jebkura pilngadīga persona, iepriekš iegādājoties biļeti "Lux Express" mājaslapā un uzrādot autobusa vadītājam auto tehnisko pasi. 

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Lux Express Latvia" 2018.gadā strādāja ar 2,136 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 24 544 eiro, kas ir pieaugums 46,5 reizes. 

Uzņēmums reģistrēts 1994.gadā, un tā pamatkapitāls ir 193 404 eiro. "Lux Express Latvia" pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Lux Express Estonia".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu