Hummer atgriežas, un ar to varēs pavilkt visu, pat salūzušu tanku karalaukā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

General Motors koncerna zīmols Hummer, kas tika likvidēts pirms aptuveni desmit gadiem, tiks atdzīvināts un rotās augstas veiktspējas apvidus automobiļus, kuri brauks tikai ar elektrību.

Izklausās neticami, tomēr tā ir oficiāla informācija, un General Motors ziņo, ka šāds auto debitēs 2021.gadā. Šādu iespēju vēl vairāk stiprina apstāklis, ka Terminatora un bijušā Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera garāžā jau ir šāds auto. Nav tas pats jaunākais, taču darbojas tīri labi, kā aktieris to ik pa laikam publiski demonstrē.

Runājot par Hummer nākotni, sākotnējā informācija ir visnotaļ utopiska. Taču ne neticama. Proti, Hummer vārdu valkās kāds no General Motors citas kompānijas - GMC - ražotajiem un atbilstoši pārbūvētajiem lielizmēra pikapiem vai apvidniekiem. 

Šim auto tad arī tiks elektromotori ar kombinētiem vismaz 1000 zirgspēkiem un gluži neticamiem 15 590 ņūtonmetriem griezes momenta. Tas savukārt nozīmē tikai to, ka ar šo auto varēs pavilkt visu. Kaut vai no karalauka izvilkt saplīsušu tanku.

Starp citu, elektriskus pilnpiedziņas auto patlaban gatavo tirdzniecībai vairākas citas kompānijas. Piemēram, Ford klāstā būs ar baterijām darbināms F-150, savukārt Tesla Motors novembra sākumā prezentēja savu Cubertruck, kurš kopš tā laika daudzkārt manīts arī uz ceļa. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu