"Elektrum" vairāk dabasgāzes klientu nekā prognozēts

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tieši pirms gada - 14. februārī AS "Latvenergo" ar tirdzniecības zīmolu "Elektrum" sāka dabasgāzes tirdzniecību mājsaimniecībām un piedāvāja jaunus produktus. Gada darbības rezultāti pārsniedz plānoto, šobrīd apkalpojot jau 6000 mājsaimniecību, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

2019. gada februārī "Latvenergo" ar tirdzniecības zīmolu "Elektrum" paziņoja par darbības sākšanu brīvajā dabasgāzes tirgū Latvijā mājsaimniecībām. Esot pirmajiem tirgus dalībniekiem pēc līdzšinējā monopolista, tika piedāvāta arī jauna pieeja, izveidojot produktus patēriņa segmentos virtuvei un siltumam, kā arī pirmajiem piedāvājot vairākas jaunas iespējas - papildus izvēlēties gāzes apkures katla apkopi, kā arī apvienot maksājumu par elektrību un dabasgāzi vienā rēķinā.

Gada laikā ir pārsniegts plānotais klientu skaits, sasniedzot 6000 un kļūstot par lielāko dabasgāzes tirgotāju aiz AS "Latvijas Gāze".

2019. gadā kopumā bija vērojams "Elektrum" dabasgāzes klientu skaita pieaugums arī uzņēmumu segmentā Latvijā un Baltijas valstīs, sasniedzot gandrīz 800 klientu.

"Gada laikā esam guvuši apliecinājumu, ka klienti ļoti lielu nozīmi pievērš ērtībai, kas ir arī mūsu produktu stūrakmens. Klientu atsauksmēs tiek uzsvērts gan tas, ka piedāvājam pilnu servisu apkures klientiem: gāze, katlu apkope un apdrošināšana, gan vienots rēķins, gan viegla līguma slēgšana un klientu serviss. To visu veidojām īpaši mērķtiecīgi, lai iespēja beidzot izvēlēties citu tirgotāju būtu arī labākā alternatīva, saka "Latvenergo" Pārdošanas direktors Uldis Mucinieks.

"Droši varam teikt, ka esam pirmais dabasgāzes tirgotājs Latvijā, kas sniedz pilnu servisu gāzes apkures klientiem - gan gāzi, gan apkures katlu apkopi. Esam gandarīti, ka klienti novērtē drošībai tik būtisko pakalpojumu, jo lielākā daļa (61%) no tiem, kuri izvēlējušies Siltumam+ produktu, jau pirmajā gadā ir veikuši gāzes apkures katla apkopi," turpina Mucinieks.

Kopumā 84% no "Elektrum" mājsaimniecību klientiem ir izvēlējušies produktu "Elektrum Dabasgāze Virtuvei" un 16% "Elektrum produktus siltumam". Tieši tie klienti, kuri izmanto dabasgāzi apkurei, īpaši novērtē Elektrum piedāvājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu