"CityBee" līdz gada beigām plāno dubultot Latvijā piedāvāto koplietošanas automašīnu skaitu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Koplietošanas uzņēmums "CityBee" līdz šā gada beigām plāno dubultot koplietošanas automašīnu skaitu Latvijā, palielinot parku līdz 600 vienībām, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"CityBee Latvija" vadītāja Egija Gailuma norādīja, ka uzņēmums ir apmierināts ar pirmo mēnešu darbības rezultātiem un saredz augstu potenciālu šim pakalpojumam.

Tādējādi martā "CityBee" autoparks tiks papildinās ar aptuveni 50 jaunām "Peugeot 308" automašīnām, bet līdz gada beigām automašīnu parku plānots paplašināt arī ar citu marku automašīnām. Pašreiz uzņēmuma autoparku veido apmēram 300 "Fiat 500", "Toyota Corolla", "Peugeot 308" un "Fiat Ducato" automašīnu.

LETA jau vēstīja, ka "CityBee" Latvijas tirgū ienāca 2019.gada pavasarī ar kravas automašīnu "Fiat Ducato" nomu, vasarā uzņēmums sāka piedāvāt elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā, savukārt pērn oktobrī kompānija sāka Latvijā piedāvāt koplietošanas automašīnu nomu. Sākotnēji "CityBee" nomai piedāvāja "Fiat 500", kā arī "Toyota Corolla" automašīnas.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem. 

Kompānija "CityBee Latvija" reģistrēta 2019.gada martā, un pieder Lietuvas uzņēmumam "CityBee Solutions", kas darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu