Virsnīte: pēc Āfrikas gribas ticēt, ka esmu par kripatiņu redzošāka, atvērtāka un pieņemošāka (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kadrs no video, instagram.com/kristine_virsnite

Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte ir pirmā varone Annas Rozītes jaunajā youtube raidījumā “Tuvāk sev ar Annu Rozīti”, kurā viņa dalās savā stāstā par divu mēnešu ceļojumu uz Āfriku ar vīru un diviem bērniem

Vēl bez stāstiem par šā ceļojuma grūtajām un priecīgajām dienām, par malārijas risku un vietējo cilvēku ikdienu, raidījumā Kristīne stāsta arī par bailēm, kas parādās ceļā uz sapņiem, par uzdrīkstēšanos, par autismu, par to, cik privileģēti mēs esam šajā pasaules malā. 

Par piedzīvoto Āfrikā LASI TE, Kristīnes Instagram kontā. 

Kristīnes Virsnītes spilgtākās atziņas no emocionālās un interesantās sarunas ar Annu Rozīti:

Tas bija tas brīdis no visa šī piedzīvojuma (red. ceļojums ar ģimeni uz Āfriku), kad  saproti, ka sapņi piepildās. Viņi ir īsti un viņi piepildās. Atliek tikai darīt, un,

pat ja ļoti, ļoti baidies un tev trīc ceļgali, un netici, ka to varēsi, darot katru dienu mazu darbiņu, tu vari izdarīt lielas lietas. 

Protams, kaut kur pakausī man elsoja: mjā, jums jau sponsorēts šis pasākums, tas jau tāpēc, ka strādāji televīzijā...

Es atceros, kad man pie Laimas pulksteņa bija birojs, es domāju: Kristīn, ko tu dari? Kas ir tas, ko tu dari? Ej prom! Man nebija ne jausmas, ko darīšu savā dzīvē, uz kuru pusi es iešu savā dzīvē.. Es vispār nezināju, ko darīšu. Tu stāvi  un saproti, ka nevari ietekmēt un izmainīt pasauli.

Tu vari izdarīt tikai tik, cik vari izdarīt. Tu vari nodzīvot šo dzīvi, darīt visu savā un savu cilvēku labā, bet nevari ņemt un izmainīt pasauli, ka viņa ir par lielu. 

Es esmu tāda, un es esmu laba tāda! 

Viņa ir atnākusi ar saujiņu rīsu un mazo aso pipariņu - vairāk jau nekā tāda nav, no kā gatavot pusdienas ģimenei. Un to tu neiemācīsies Rīgā, sēžot savā ērtajā dzīvoklī. 

Es domāju, ka daudzi cilvēki nemaz nav apzinājušies, ka viņiem ir vajadzīga vienatne. Ka tas ir veids, kā dzīvot sakarīgāku dzīvi, ka tu kādu laiku savā dienas plānā esi viens. 

Esmu saņēmusi vēstules ar tekstu - paldies, es no tevis atsekoju, te ir viena plika reklāma. Cik būtu man jāsamaksā, lai es pateiktu, ka mēsls smaržo? Es nevaru teikt, ka esmu 100% atklāta, jo tad es kļūtu ievainojama...

Mans vīrs, kad sabaidos, saka: tu pārgāji pār oglēm - un tagad nevari šo izdarīt?

Pēc ceļojuma gribas ticēt, ka esmu par kripatiņu redzošāka, atvērtāka un pieņemošāka. 

Šis ceļojums mani joprojām formē. Un ir sajūta, ka esmu citādāka. 

Kāpēc es ceļoju ar saviem bērniem? Es gribu, lai viņi redz, ka pasaule ir drošāka, nekā tas šķiet pa gabalu - viss ir draudīgs. Jūs jau zināt, ka esam nabadzīgi cilvēki, bet esam priecīgi! Un tu sēdi un saproti - tā arī ir!

Jā, Āfrika nolaupa sirdi! Viņa tā baigi paņem to sirdi un nelaiž vairāk vaļā!

Foto: Publicitātes foto

TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte piedāvā jaunu raidījumu “Tuvāk sev ar Annu Rozīti”. 

“Es no sirds ticu: ja katrs no mums labāk sevi iepazīs, būs tuvāk sev, jo laimīgākā pasaulē mēs dzīvosim kopumā! Tāda arī ir galvenā šī raidījuma ideja!” stāsta Anna Rozīte. 

Katra raidījuma uzmanības centrā ir viesis, kurš dalās savā pieredzē un zināšanās, sniedz praktiskus padomus, kas ļauj skatītājiem sev paņemt vērtīgus domugraudus, kas palīdz dzīvot harmoniskāku un veselīgāku dzīvi! 

Visu sarunu skaties YOUTUBE  kanālā “Tuvāk sev ar Annu Rozīti” .

Jauni raidījumi turpmāk notiks katru otrdienu 18:00 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu