Vecrīgā austrālietis nekvalitatīva kokaīna dēļ uzbrūk velorikšas vadītājam (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdienas, 29.februāra, naktī ap pulksten 3.00 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki Vecrīgā pamanīja grūstīšanos starp vairākiem vīriešiem Audēju ielā.

Videonovērošanas kamerās bija redzams, ka vienam no vīriešiem sejā tiek iepūsta gāze. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā RPP ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, konflikts jau bija aprimis, taču pie kārtības sargiem piesteidzās kāds vīrietis, stāstot, ka velorikšas vadītājs viņam sejā iepūtis piparu gāzi. Vīrietis runāja angļu valodā, un vēlāk noskaidrojās, ka viņš ir tūrists no Austrālijas. Kungs stāstīja, ka piparu gāzi viņam velorikšas vadītājs iepūtis sejā, kad viņš centies tam iesist.

Savukārt vēlāk atklājies, ka sākotnējais iemesls konfliktam esot bijis nekvalitatīvs kokaīns.

Proti, austrālietis no cita velorikšas vadītāja iepriekš bija iegādājies kokaīnu, taču lietošanas laikā viņam kļuvis slikti. Tā kā austrālietim neizdevās atrast velorikšas vadītāju, kurš viņam bija pārdevis aizliegto vielu, viņš nolēmis piekaut citu šā aroda pārstāvi, sakot, ka viņi visi ir vienādi.

Sarunā ar policistiem tūrists arī uzrādīja maisiņu ar baltu pulverveida vielu un izteica aizdomas, ka maisiņā kokaīna vietā varētu būt ketamīns.

Diemžēl iespējamā narkodīlera notikuma vietā vairs nebija, tādēļ tūrists viens pats tika nogādāts Valsts policijā, kur par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu un lietošanu sāktas divas administratīvo pārkāpumu lietvedības.

Lietu iznākums atkarīgs no tā, vai ekspertīzes apliecinās, ka tūrists bija narkotiku reibumā, un vai baltais pulveris satur narkotiskās vielas. Tāpat policija turpina skaidrot iespējamo narkotiku pārdevēju.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu