Latvijas Krievu savienības Rīgas mēra amata kandidāts būs Mitrofanovs (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Krievu savienības līdzpriekšsēdētājs Miroslavs Mitrofanovs piedalās Otrajā mazākumtautību skolu audzēkņu vecāku sapulcē, ko organizē partija "Latvijas Krievu savienība" un Vecāku kopiena.
Latvijas Krievu savienības līdzpriekšsēdētājs Miroslavs Mitrofanovs piedalās Otrajā mazākumtautību skolu audzēkņu vecāku sapulcē, ko organizē partija "Latvijas Krievu savienība" un Vecāku kopiena. Foto: Evija Trifanova/LETA

Par Latvijas Krievu savienības (LKS) Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu saraksta līderi izraudzīts Miroslavs Mitrofanovs.

Mitrofanovs aģentūrai LETA pastāstīja, ka šodien partijas valde lēmusi viņu virzīt par galvaspilsētas mēra amata kandidātu.

Partija gan vēl nav vienojusies par pilnu vēlēšanu sarakstu, pagaidām nenonākot pie secinājuma par to, kā sarakstā samērot pieredzi un jauneklīgumu. Tāpēc partija par sarakstu vēl lems nākamajā ceturtdienā, 12.martā.

Pēc Mitrofanova teiktā, LKS prioritāte vēlēšanās būs panākt izglītības krievu valodā saglabāšanu Rīgā. Tāpat solīts  saglabāt līdz šim Rīgā piedāvāto sociālo palīdzību, virzoties uz bezmaksas sabiedriskā transporta ieviešanu, ņemot vērā Tallinas pieredzi.

Kā ziņots, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas notiks aprīļa pēdējā sestdienā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu