Ar zaudējumiem: Malibu pārdota Frenka Sinatras māja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: amazon.com

Kalifornijas prestižajā pilsētā Malibu beidzot ir pārdota leģendārā dziedātāja Frenka Sinatras māja, tiesa, ar ievērojamiem zaudējumiem, ziņo portāls "Los Angeles Times". 

Pasakainā Sinatras villa atrodas taisni pie pašas izslavētās Malibu pludmales. Māja sastāv no septiņām guļamistabām, un tās kopējā platība ir 539 kvadrātmetri. Mājoklī ir ierīkota sauna, iekštelpas un pagalma bārs, lifts un peldbaseins. No mājas logiem paveras skats uz Kluso okeānu, bet iemītniekiem ir sava privātā izeja uz pludmali. 

Grezno villu dziedātājs un viņa ceturtā sieva Barbara iegādājās 1990. gadā. Pāra izvēli par labu tieši šīs villas iegādei ietekmēja viņu draugi, amerikāņu 60. gadu popa duets, Stīvs Lorenss un Eidija Gormē. Tieši šī māja kļuva par Frenka Sinatras pēdējo mājvietu, tomēr, neraugoties uz dziedātāja kaitēm mūža nogalē, Frenks ar sievu Barbaru regulāri rīkoja ballītes un bieži aicināja viesus. 

Saskaņā ar publikāciju Frenka Sinatras mājas jaunā īpašniece ir indiešu izcelsmes aktrise Mindija Kalinga, kas pazīstama ar Kellijas Kaporas lomu televīzijas seriālā "Ofiss". Jāteic, ka aktrisei izdevās krietni ietaupīt - kad villa pirmo reizi, 2018. gadā, nonāca pārdošanā, tās cena bija teju 13 miljoni ASV dolārus. Pēc vairākiem neveiksmīgiem pārdošanas mēģinājumiem, pērnā gada jūlijā nama cena tika samazināta līdz 11,5 miljoniem dolāru, bet galu galā īpašums tika pārdots lētāk - par 9,55 miljoniem ASV dolāru. 

Frenks Sinatra ir miris 1998. gadā, bet viņa atraitne Barbara - 2017. gadā. Pēcāk māja nonākusi Frenka dēla rokās, taču kungs nolēmis tēva māju pārdot. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu