Kā izskatās Rīgas ekskluzīvāko debesskrāpju dzīvokļi?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Skati, kas nekad nezaudē savu aktualitāti - daudzi gribētu dzīvot kādā augstceltnē un vērot pasakaino ainavu. Arī Rīgā ir pieejami dzīvokļi, no kuru logiem paveras pasakains skats uz pilsētu. 

Foto: city24.lv

Skanstes iela, 24. stāvs

Ekskluzīvais "Skanstes virsotņu" penthouse dzīvoklis pilsēta centrā ir īpašs ar lieliskajiem skatiem uz apkārtni no plašās terases ar džakuzi, sauļošanās krēsliem un piknika galdu. No terases ir redzama visa Rīga, visos iespējamos virzienos.

Penthouse ir izvietots divos līmeņos - pirmajā līmenī ir plaša dzīvojamā istaba un studijas tipa virtuve. Otrajā līmenī ir divas guļamistabas, viena ar savu garderobes istabu un sanitāro mezglu, plašu atpūtas istabu, tvaika pirti un izeju uz plašo terasi, kur ierīkots viss lieliskai laika pavadīšanai. 

Foto: city24.lv

Lielirbes iela, 20. stāvs

Divu stāvu dzīvoklis jaunajā projektā "Panorama Plaza" atrodas 24 stāvu mājā, no kuras logiem paveras fantastisks skats uz Rīgu un Jūrmalu. Dzīvokļa platība sasniedz 148 m2. Terase ir 55 m2 plaša, un no tās paveras Pārdaugavas panorāma.

Dzīvoklī ir plaša viesistaba, virtuve ar ēdamistabas zonu, otrajā stāvā ir divas guļamistabas un divas vannas istabas. Kā jau tas pienākas šādai dzīvojamai mājai, iemītnieku ērtībām ir uzstādīti trīs ātrgaitas lifti.

Foto: city24.lv

Anniņmuižas bulvāris, 19. stāvs 

Trīs istabu dzīvoklis atrodas biznesa klases projektā "Solaris". 

Mājoklim ir plaša vieistaba ar virtuves zonu un divām guļamistabām. Interjerā un apdarē izmantoti augstas klases materiāli. Papildu lieliskajam skatam pār pilsētu, iedzīvotājiem nodrošinātas vēl vairākas ērtības, piemēram, slēgta teritorija un diennakts apsardze, dežurants vestibilā, bērnu rotaļu laukums pagalmā utt.

Foto: city24.lv

Skanstes iela, 21. stāvs

Kā vēsta pārdošanas sludinājums, dzīvoklī vēl neviens nav dzīvojis, tāpēc jaunajam dzīvokļa īpašniekam būs ekskluzīva iespēja terases lieliskos skatus baudīt pirmajam.  

Šis ir viens no "Skanstes virsotņu" dzīvokļiem, un ir aprīkots ar visaugstākās klases sadzīves un virtuves tehniku, kā arī dzīvokļa remontā izmantoti kvalitatīvi apdares materiāli. No viesistabas terases paveras panorāmas skats pāri visai Rīgai un Vecrīgai. 

Mājoklī ir trīs izolētas istabas, vienai no tām ir privātā vannas istaba ar vannu un dušu, kā arī ir atsevišķa vannas istaba un noliktavas telpa. Dzīvoklis aprīkots ar regulējamu gaisa kondicionēšanu un apkures sistēmu.

Māja un dzīvoklis aprīkots ar diennakts apsardzi, pieejama individuālā pazemes autostāvvieta, trīs ātrgaitas lifti, kā arī liels, slēgts iekšpagalms ar bērnu laukumiem.

Foto: city24.lv

Raņķa dambis, 14. stāvs 

Šo "Filozofu rezidences" dzīvokli varētu saukt par mājokli, kur krāsas un dzīvesprieks valda arī pelēkajās un lietainajās dienās. Te kopā savīti augstas klases apdares materiāli, košs un gaumīgs interjers, lielisks plānojums, un galvenais - elpu aizraujošs skats, kas paveras pa logiem un no labiekārtotās terases, kas tā vien mudina atpūsties, ķert īpašas sajūtas un baudīt komfortablu dzīvi ik dienu, pat neizejot no sava mājokļa. 

91.9 m2 plašā trīs istabu dzīvokļa viesistaba ir apvienota ar virtuves zonu, no kuras paveras nepārspējams skats uz Vecrīgu, Vanšu tiltu un Rīgas ostu. Dzīvoklī ir divas guļamistabas, divas vannas istabas un plaša terase.

Foto: city24.lv

Lielirbes iela, 30. stāvs

Šis ir vienīgais pilnībā mēbelētais penthouse, kas izvietots "Panorama Plaza" 30. stāvā, un tas aizņem visu stāvu ar iespaidīgu 360 grādu panorāmas skatu uz Blatijas jūru, vecpilsētu, lidostu un ASV vēstniecību.

Dzīvokļa interjerā ir izmantoti labākie materiāli un aprīkojums (ieskaitot pilnu gaisa kondicionēšanas un ventilācijas sistēmu), apartamentos ir 4 guļamistabas, 3 vannas istabas (visas ar logiem)​​. Mājas iedzīvotājiem pieejami ātrgaitas lifti, autostāvvietas, noliktavas pagrabstāvā. 

Foto: city24.lv

Skanstes iela, 23. stāvs 

Šis divu līmeņu penthouse projektā "Skanstes virsotnes" veidots, apvienojot divus dzīvokļus. 

Pirmajā līmenī atrodas guļamistaba, atpūtas istaba ar lielu 23 m2 lodžiju, viesistaba ar trepēm uz otro līmeni, virtuves telpa un divi sanmezgli. Otrajā līmenī atrodas darba kabinets, sanmezgls, guļamistaba ar garderobi, 13 m2 liels  ziemas dārzs un plaša terase ar vienreizēju skatu uz pilsētas arhitektūru.

Dzīvoklī ir veikts dizainisks kapitālais remonts, tas aprīkots ar centralizēto ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu