Kuģis: sievietes, pārbaudiet vīriešus - vai nav brāķis! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kadrs no video, Instagram

Vēdiskais astrologs Uģis Kuģis ir nākamais varonis Annas Rozītes youtube raidījumā “Tuvāk sev ar Annu Rozīti”. Sarunā Uģis Kuģis daudz runā par sievietēm - viņu dabu, beznosacījuma mīlestību, "ieročiem" pret vīrieti, nesaudzīgo atdošanos un sevis izsmelšanu karjerā...

Uģa Kuģa spilgtākās atziņas no sarunas ar Annu Rozīti

Ja mēs zinātu, kas ir mīlestība, - nebūtu interesanti vairs dzīvot. Katrs jau meklējam to patieso mīlestību. Man tā ir -  justies vajadzīgam ģimenei, sabiedrībai un Dievam. 

Mīlestība ir attiecības. Darbības vārds - kopā darbošanās. Attiecības sākas ar cieņu.

Mani vecmāmiņa mācīja - ja tev kaut kas ir - dalies. Citreiz manī ir tik daudz mīlestības, ka varētu visu pasauli samīļot.

Agrāk biju ballīšu zvērs. Tad sāku domāt, cik tālu tas vedīs, un sāku meklēt dziļākas vērtības...

Es tevi "mīlu" vēdās nozīmē "es tevi gribu baudīt".

Ja otrs vairs nespēj dot baudu vai arī pats nespēj baudīt, viņš meklē kādu citu. Ja bauda apsīkstas ķermeniskā līmenī - tas ātri izsmelsies. Emocionālā līmenī būs ilgstošāks process, bet arī ne visu laiku. Intelektuālā līmenī - tas būs sausi. Tikai garīgajā līmenī tas nostiprināsies. 

Vīrietim ir jāapprec sieviete. Ja viņa nav sieva - viņa ir piegulētāja. Viņai vajag drošību. Sieviete tik dod un dod viņam, bet, ja vīrietis aiziet projām, - figa!

Pats drausmīgākais ir, ka sieviete, kad mīl, viņa jau nemāk mīlēt kā vīrieši - 10%; 20%; ielādē - 30% maksimums! Viņa, kad mīl, tad viņa mīl visus 200%! 

Tāpēc jau saka, ka sieviete, kas mīl, ir pati ievainojamākā būtne. Viņa atdod savu sirdi un nemāk paņemt to atpakaļ. Viņa iedod - visa es! Vīrietis tāpēc arī var ļap ļap kaut ko tur izdarīt, jo viņa nemāk paņemt atpakaļ to, kas viņai pienākas.

Mūsdienu sieviete izšķaida savu enerģiju visiem vīriešiem un saviem vīriešiem neko nespēj dot vakarā. Viņa ir izsmelta.

Sievietes smaids fantastiski vīrieti nomierina. Nu fantastiski! Jūs pat nespējat iedomāties, meitenes, cik daudz ar smaidu var panākt no vīrieša. Jebko! Bet patiesu smaidu, nevis to "modeļu smaidu".

Šodien sieviete ir tik izmisusi, ka viņa meklē kaut kādu vīrieti. Man tur pulkstenis beidzas vai tek jau viss ārā un viss, beidzas dzīve. Bet kur tu skrien?

Mūsdienās vīrietim pasaka, ka pusgadu sekss nav. Tad jau tev tur tā uzpūties, ka paiet vairs nevar. Debesu zvani. Tas ir pārbaudījums sievietei, viņa skatās: a kas tad tev ir svarīgs, ko, mans kavalieri dārgais?! Kas tev ir svarīgs manī?

Tiklīdz sieviete viņam atveras seksuāli, vīrietis nespēj iepazīt, kas ir viņā, viņš pēc tam arī šokā. Klausies, viņa nemāk ne gatavot ēst, neko, ko lai es ar viņu daru? Tikai seksam izmantoju.

Sievietes veido vīrieti, viņas visu laiku aizmirst to. Ja tev vīrietis ir tāds blakus, tu esi viņam ļāvusi tādam būt. Jo viņš jau blakus tev tāds kļuva. Sākumā tak bija normāls, atceraties?

A tagad iedomājieties, sieviete ir vīlusies savā tēvā, a kā viņa var nevilties vīrietī, ja pirmā mīlestība viņas dzīvē viņu piekāsusi, sāpinājusi, pazemojusi. A kā viņa var atvērties vīrietim? Vot kā?

Neviens jau nezina, kā es dzīvoju! Tāpēc es saku, nāciet – skatieties! Kā tas ir, ka jūs ar sievu dzīvojat atsevišķās istabās? Tas ir vienīgais, ko cilvēki dzird. Jums ir problēmas? Nē, mums ir randiņi katru rītu! Jums ir?

Manu raksturu nav viegli izturēt, man ir liels egoisms un tarakāni milzīgi...

Attiecības sastāv no sīkumiņiem, ne jau no lieliem strīdiem. Tie neizjauc attiecības. Bet tie sīkumiņi, kas sakrājas, viņi baigi spiež. Un es cenšos visu laiku tos sīkumiņus mazliet padzēst ārā. Jo viņi sakrājas katrās attiecībās. Un neviens te mēs neesam baigā Dieva dāvana. Mēs esam sanākuši kopā, lai mazinātu savu viltus egoismu.

Tu gribi sasniegt karjeru? Bet tu atnāc mājās un tev meita nepasaka: “Paldies mammu, es tevi ļoti mīlu!” Priekš kam tev tā karjera ir vajadzīga? Kam? 

Sievieti nevar nogriezt no bērniem! Vīrietis ļoti vienkārši var pamest bērnus. Pilna Latvija staigā, kas pamet savus bērnus. Diemžēl! 

Piedodiet par drausmīgu piemēru, bet tā situācija, kad sieviete dušā mazgājas, ienāk vīrietis un blakus sāk kakāt. Jā - viņi jau ir palikuši kā čomi, bet sieviete grib justies kā sieviete... Sievietes pie manis nāk pēc 34 gadiem - es gribu to vīrieti, kas man padod to mēteli, kas pasaka "labrīt", nevis "eu, velcies". 

Pārbaudiet tos vīriešus - vai nav brāķis! Šinī laikmetā pusgada pietiek. 

Visu sarunu skaties YOUTUBE  kanālā “Tuvāk sev ar Annu Rozīti” .

Jauni raidījumi turpmāk notiks katru otrdienu 18:00 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu