Uz Tallinas šosejas auto bez redzama iemesla uzmet kūleni

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdienas, 18.marta pēcpusdienā uz Tallinas šosejas notika satiksmes iespaidīgs negadījums, kurā iesaistīts viens auto. Ja sākumā avārijas cēloņi nebija skaidri, tad vēlāk radās aizdomas, ka avarējušā auto vadītājs kontroli pār savu spēkratu varētu būt zaudējis reibuma dēļ. 

TV3 raidījums Degpunktā vēsta, ka negadījums noticis trešdien ap plkst.15 netālu no Lilastes, Audi markas automobilim bez jebkāda redzama iemesla nobraucot no ceļa un grāvī apgāžoties uz jumta.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Likumsargi par notikušo uzzināja ap četriem un uz notikuma vietu nosūtīja palīgspēkus – ugunsdzēsējus glābējus un mediķus. Līdz ar ceļu policistiem pie avarējušā Audi piestāja arī vietējās pašvaldības policisti, kas aizturēja iespējamo braucamrīka vadītāju un divus pasažierus.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pēc neoficiālas informācijas zināms, ka visi mašīnā esošie cilvēki bija manāmā alkohola reibumā, ziņo Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Nezinu vai nu šoka stāvoklī atradās, vai piedzēries, nevar saprast. Mēs pēc tam braucām atpakaļ uz Ādažiem, redzējām, ka "ātrie" stāvēja, ugunsdzēsēji arī. Vienu it kā "ātrie" aizveda prom," stāsta  negadījuma liecinieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Šoreiz glābējiem atlika vien apgāzt avarējušo auto uz riteņiem un uz asfalta uzbērt absorbentu. Turpmākās darbības palika Valsts policijas izmeklētāju kompetencē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu