Pārventas tilta aplī Ventspilī tiks mainīta kustības shēma (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Google Maps

No 30.marta tiks mainīta Ventas labā krasta (Pārventas pusē) tilta apļa kustības shēma, paredzot tilta apli norobežot ar pagaidu ūdens barjerām un ceļa zīmēm.

Par to informēja Ventspils pašvaldības P/i "Komunālā pārvalde" Sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Pašvaldība, sadarbojoties ar Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju un "Latvijas Valsts ceļi", ir ņēmusi vērā iedzīvotāju ierosinājumus un lūgumus veikt pārmaiņas tilta apļa shēmā un ir izstrādājusi pagaidu variantu problēmsituāciju risināšanai, izbraucot tilta apļus. Ventas labā krasta tilta aplī tiks mainīta kustību shēma, paredzot uzstādīt ūdens barjeras un pagaidu ceļa zīmes, kas turpmāk regulēs satiksmes kustību, izbraucot tilta apli.

Viena no būtiskām problēmām Ventas tilta apļos ir tāda, ka apļi salīdzinoši ar citām lielpilsētām ir mazāki, kas būtiski apgrūtina iekšējās joslas izmantošanu, apmulsinot autobraucējus, tādējādi aplis tiek izbraukts nepareizi, radot ceļu satiksmei bīstamas situācijas.

Šobrīd pagaidu barjeras un ceļa zīmes tiks uzstādītas Pārventas tilta aplī, lai pārbaudītu, kā ikdienā strādās jaunā ceļu satiksmes kustību shēma. Ja jaunizveidotā shēma izrādīsies efektīva, tad pēc 20.aprīļa tiks sākta permanentā ielu marķējuma uzklāšana.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu