Tiešraides arhīvs: Valsts prezidents informē par pārrunāto ar konstitucionālo iestāžu vadītājiem (9)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Šodien, 23. martā, plkst. 14.00 Rīgas pils dārzā Valsts prezidents Egils Levits mediju brīfingā informēja par pārrunāto starp valsts konstitucionālo orgānu vadītājiem šodien organizētās neklātienes tikšanās laikā, kurā kopā ar Valsts prezidentu piedalīsies Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs.

Portāls TVNET piedāvāja tiešraidi no šī mediju brīfinga.

Jau ziņots, ka Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19 dēļ Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) izmeklēs visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus. Tāpat cilvēkiem, kuri ir kontaktējušies ar Kaimiņu, turpmākās 14 dienas ir jāpavada pašizolācijā, sekojot līdzi savam veselības stāvoklim un nepieciešamības gadījumā vēršoties pēc mediķu palīdzības.

Ņemot vērā, ka Kaimiņš kontaktējies arī ar valdības pārstāvjiem un piedalījies koalīcijas partiju Sadarbības padomes sēdēs, pašizolēties nepieciešams arī valdības locekļiem, tostarp Ministru prezidentam Kariņam.

Kādi ir Covid-19 simptomi?

Valdība turpmāk strādās attālināti.

Levits norādījis, ka arī Saeimas deputātu pašizolācija nav konstitucionāla problēma, parlaments ir rīcībspējīgs un var turpināt darbu attālināti.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu