ASV pieaug pieprasījums pēc bidē podiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Vēl neilgi pirms pasaulē tika izsludināta pandēmija, ASV kļuva par valsti, kurā iedzīvotāji padevās tualetes papīra iegādes trakumam. Taču līdz ar tualetes papīra izpirkšanu ASV īpaši aktuāli kļuvuši arī bidē podi.

Pēc tam, kad koronavīruss Covid-19 izplatījās ASV un Austrālijā, tualetes papīrs drīz vien kļuva par deficītpreci. Sociālos tīklus pārņēma attēli ar negausīgiem pircējiem, kas pārkrāvuši savus iepirkumu ratus ar vairākiem lielajiem tualetes papīra iepakojumiem. Līdzīga situācija piemeklēja arī Latviju - arī pie mums, izsludinot pandēmiju, tualetes papīra plaukti kļuva teju kā izslaucīti. 

Līdz ar tualetes papīra pirkšanu ASV martā rekordlielu pieprasījumu piedzīvoja uzņēmumi, kas ražo bidē podus, ziņo portāls "Business Insider". Bidē pods ir lieliska alternatīva tualetes papīram, tāpēc ne velti tiem sācies ziedu laiks. Santehnikas ražotājs Brondell portālam skaidro, ka pieprasījums pēc bidē ir krietni lielāks nekā iepriekš - salīdzinot ar iepriekšējo gadu pieprasījumu, martā tas audzis par 300%. 

Uzņēmuma pārstāvis Daniels Lalejs atklāj, ka internetveikalā Amazon ik pēc divām minūtēm tiek iegādāts vismaz viens bidē pods, bet dienā tie ir vidēji tūkstoš podi. Marta vidū kompānija Brondell dienas laikā nopelnīja 100 000 dolāru tikai par bidē podu pārdošanu. 

Pēdējās nedēļās sociālos tīklus ir pārpludinājušas bildes ar tukšajiem tualetes papīru plauktiem visā pasaulē. Tualetes papīra izpirkšanas trakums ir iemesls dažādiem jokiem interneta vietnēs un arī citviet. Tomēr, neraugoties uz tualetes papīra izpirkšanu, lielākie ražotāji apgalvo, ka šī prece pandēmijas laikā neaptrūksies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu