Aizbēgt uz vannasistabu pie sava vibratora jeb mīla karantīnā

Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Man šķiet, ka līdzīgas sajūtas ar pašizolāciju es izdzīvoju pirms 15 gadiem, kad mēs ar vīru iegādājāmies māju, kurai bija nepieciešams kapitālais remonts, lai kādreiz tajā atvērtu mazu un viesmīlīgu atpūtas vietu. 

Toreiz gan mēs būtu varējuši brīvi ceļot, bet nebija līdzekļu. Apkārt nebija neviena pazīstama cilvēka, tāpēc nekāda lielā socializēšanās nesanāca. Darbs mājās arī uzliek savu devu spriedzītes.

Tomēr nav tik traki, ja māk izmantot katras situācijas pozitīvās puses! Izvēle ir tavā pusē! Pārdzīvot un stresot vai meklēt labāko, ko šobrīd var darīt.

Esmu sagatavojusi tev nelielu ieteikumu sarakstu:

• Ja tev mājās ir vanna, tev patiks relaksācija ar visiem iespējamajiem sievišķīgajiem palīglīdzekļiem - vannas putām, vannas bumbām, aromātiskām eļļām un svecēm.

• Kad pēdējo reizi izmantoji savas erotiskās rotaļlietas? Labas emocijas un laimes hormons tagad ir īpaši noderīgi. Uzlādē vibratora akumulatoru un ļauj tam likt vaigiem kļūt sārtākiem un elpai straujākai.

Tev un partnerim ir iespēja sarīkot vienu kārtīgu medusmēnesi!

• Izmanto izdevību apgūt iegurņa muskulatūras vingrojumus vai citas mīlas mākslas prasmes tiešsaistē. Tas būs labs fiziskais treniņš, pat neizejot no mājām.

• Atļauj sev baudīt! Lai kas tas arī būtu. Tev to tagad vajag!

• Ieskaties arī te www.baudaskods.lv

Es katru dienu atgādinu sev, ka izvēlos būt dzīvespriecīga un mācīšos saskatīt pozitīvo, lai cik grūti tas reizēm būtu. Vai tu man pievienosies?

Uz drīzu tikšanos,

Elīna, www.baudaskods.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu