Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: uns

Horoskops trešdienai, 8. aprīlim.

AUNS Nepaļaujies tik daudz uz veiksmi, jo panākumu atslēga slēpsies prasmē lietderīgi izmantot savā rīcībā esošo laiku. Nav izslēgts, atradīsi veidu, kā izmantot mūsdienīgās tehnoloģijas, internetu darba lietām.

VĒRSIS Attiecības ar apkārtējiem būs atkarīgas no tavas spējas pielāgoties. Ja nepieciešams, upurē savu lepnumu un atsakies no pašlabuma meklēšanas. Padomā, kā pārsteigt savu mīļoto.

DVĪŅI Ja iespējas ļauj, vari nodoties hobijam, pavadīt laiku svaigā gaisā, tikai ievēro visus piesardzības pasākumus. Šo varēs nodēvēt par uzticības dienu, kurā būs lieliskas iespējas atzīties savās jūtās mīļotajam cilvēkam.

VĒZIS Izskatās, ka tavas darba lietas ritēs bez aizķeršanās, tādēļ varēsi veltīt vairāk uzmanības savai ģimenei. Maini ēšanas paradumus, vairāk priekšroku dod augļu, dārzeņu produktiem.

LAUVA Pirms veic finansiālos ieguldījumus, kārtīgi pārdomā, vai esi pārliecināts, ka tie atmaksāsies! Ir vērts ieklausīties otrās pusītes ieteikumos, nerīkoties mirkļa impulsu vadītam.

JAUNAVA Nodarbosies ar prātuļošanu, filozofiskiem jautājumiem. Apcerot laimi, der atminēties - tā ir kā veselība, ja to nejūt, tas nozīmē, ka tā ir! Dažas Jaunavas alks pēc romantiskiem piedzīvojumiem.

SVARI Tavs entuziasms apkārtējiem liks sarosīties, daži kolēģi nolems pamēroties ar tevi gudrībā. Nebaidies no konkurences, tā kļūs par pozitīvu virzītājspēku un veicinās tālāko attīstību!

SKORPIONS Vari saskarties ar sarežģītām situācijām, taču no tām palīdzēs izkļūt tev piemītošā drosme un savaldīgums. Dienas otrajā pusē ieteicams ļaut savai nervu sistēmai kā nākas atpūsties!

STRĒLNIEKS Būs grūti saplānot savu laiku, tomēr pašreizējā situācijā pie vainas nebūsi tu, bet gan pārlieku saspringtais darba ritms, neparastie apstākļi. Saglabā mieru, nosvērtību, tas šobrīd būs galvenais!

MEŽĀZIS Vēlams dienu pavadīt mierīgi, neiesaistoties asās diskusijās nedz darba vietā, nedz mājas vidē. Vislabāk būs, ja darbosies vienatnē, tā spēsi visvienkāršāk koncentrēties saviem pienākumiem.

ŪDENSVĪRS Nesteidzies, it visā rīkojies apdomīgi. Lai nebūtu jāpiedzīvo vilšanās, rūpīgāk izvērtē savas reālās iespējas. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv iespēja satikt otro pusīti dīvainos apstākļos.

ZIVIS Tavu pacietību pārbaudīs apkārtējie ar visai īpatnēju dzīves redzējumu. Neizvirzi priekšplānā materiālos labumus, atsakies no sadarbības ar cilvēkiem, kurus uzskati par dīvaiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu