Piedzērusies autovadītāja ietriecas kokā un mašīnu apmet uz jumta

Spraigi notikumi Čiekurkalnā
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdienas vakarā kādai sievietei sava auto vadīšana kļuva par pārāk lielu izaicinājumu un viņa ietriecās kokā Viskaļu ielā. 

Viskaļu ielas astotā nama iedzīvotājs, izdzirdot blīkšķi, paskatījās pa logu un krustojumā ieraudzīja uz jumta apgāztu un no visām pusēm apdauzītu Toyota, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

"Liels blīkšķis bija. Ieskrēja kokā. Divi jaunieši bija, meitene laikam pie stūres. Staigāja, riteņi gaisā, gaismas dega, motors rūca, detaļas izmētātas bija," stāsta tuvējās mājas iedzīvotājs.

Automašīnā atradās divi cilvēki - 37 gadus vecā vadītāja un par viņu nedaudz vecāks pasažieris. Veicot pārbaudes, noskaidrots, ka vadītāja pie stūres bija sēdusies neadekvātā stāvoklī.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kā raidījumam atklāj Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško, vadītājai tika konstatēts 2,3 promiļu alkohola reibums. Līdz ar to par minēto gadījumu tika sākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 262. panta 2. daļas, par kuru paredzēts sods kā ar brīvības atņemšanu, tā arī ar piespiedu darbiem. Protams, arī no pamatīgas soda naudas neizvairīties.

Neviens no braucējiem negadījumā necieta, bet mediķi drošības pēc tāpat pārbaudīja abu veselības stāvokli. Lai transportlīdzekli apgāztu otrādi, uz riteņiem, un no ielas nokoptu lūžņus, talkā nāca arī ugunsdzēsēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu