Karstgalvis izmanto tukšos autobāņus, lai izspiestu visu no sava LaFerrari (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ferrari sava modeļa LaFerrari raksturojumā norāda, ka automobilis maksimāli attīsta vairāk nekā 350 kilometrus stundā. Rādītājs nav konkrēts, tādēļ kāds ekskluzīvā spēkrata saimnieks nolēma noskaidrot, ko tad īsti nozīmē 350+ km/h.

Kamēr Latvijā kādam naskam autobraucējam, kas saslimis ar Covid-19, par noteiktās paškarantīnas neievērošanu divas reizes piespriests 2000 eiro sods, kāds Ferrari LaFerrari saimnieks Vācijā izmantoja ārkārtas situāciju un netipiski nedzīvo satiksmi, lai no sava spēkrata izspiestu visu, kas izspiežams.

Kā raksta vācu AutoBild, nav ziņu, vai pārgalvīgais brauciens īstenots Lieldienu brīvdienās vai agrāk, taču par testu poligona vietu izvēlēta šoseja A7 virzienā uz Hanoveri. Un video redzams, ka pēc kārtīga ieskrējiena no estakādes nezināmais drosminieks uz šosejas spēja sasniegt 372 km/h, kas ir krietni virs Ferrari solītajiem "vismaz 350 km/h". 

Avots: YouTube

Video, starp citu, redzams arī, ka līdz ražotāja norādītajiem 350 automobilis tiek visai raiti, bet, kas ir pārgalvīgākais, - baltā LaFerrari pilots savu veikumu filmē pats un pat maksimālajā ātrumā stūri tur ar vienu roku. 

Par pašu LaFerrari tikmēr var piebilst, ka tas ir ierobežotā 499 eksemplāru sērijā izlaists superauto ar 963 zirgspēku hibrīddzinēju, kura uzbūvē iedvesma gūta no Formula 1. Spītējot vecumam, mašīnas vērtība turas līmenī un tiem dažiem eksemplāriem, kuru pārdošanas sludinājumi izvietoti tiešsaistes autoplacī Mobile.de, redzams, ka bez diviem ar pusi miljoniem eiro laba LaFerrari iegādes darījums nenotiks.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu