“Maxima” mēneša laikā piesaistījusi teju 500 jaunu darbinieku

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Kopš ārkārtas situācijas izsludināšanas valstī “Maxima Latvija” saņēmusi rekordlielu interesi par darba iespējām uzņēmumā - mēneša laikā darbu sākuši teju 500 jaunu darbinieku, atsevišķās dienās pat sasniedzot rekordlielu jaunu darba līgumu skaitu – 40, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

Pieprasītākās vakances “Maxima” veikalos ir kasieris-pārdevējs, krāvējs, zāles darbinieks, kuri rūpējas, lai apmeklētājiem nodrošinātu drošu un nepārtrauktu pārtikas produktu un citu ikdienā nepieciešamo preču pieejamību veikalos un interneta veikalā "Barbora".

“Priecājamies, ka cilvēki aizvien vairāk novērtē stabilitāti un izaugsmes iespējas, ko sniedz darbs vienā no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. Šis noteikti ir laiks, kad patiesi intensīvi jāstrādā, lai ne tikai nodrošinātu visu nepieciešamo ikdienai, bet arī turpinātu uzņēmuma attīstību atverot jaunus veikalus ar uzsvaru uz drošību un distances ievērošanu. Nodrošinot stabilu atalgojumu un plašu labumu grozu esošajiem darbiniekiem, kā arī jaunas darba vietas cilvēkiem kā ilgtermiņā, tā īstermiņā, varam strādāt uz pilnu jaudu, lai piepildītu plauktus un nodrošinātu drošu iepirkšanos, atbalstot arī Latvijas ekonomiku,” komentē “Maxima Latvija” personāla vadības un tirdzniecības tīklu direktore Gunita Ķiesnere. 

Šobrīd "Maxima" ir ļoti svarīgas arī sabalansētas rūpes par darbiniekiem – gan fizisko veselību, gan arī emocionālo, tāpēc bez virknes drošības pasākumu veikalā un bezmaksas dabīgiem vitamīniem esam sākuši īpaši emocionālu atbalsta programmu darbiniekiem, kas jo īpaši svarīgi šajā sarežģītajā laikā.

“Maxima Latvija” velta īpašas rūpes darbinieku un klientu drošībai, lai ārkārtas situācijas laikā nodrošinātu sociālo distancēšanos un pārtikas drošību, tādēļ īsteno virkni preventīvu un profilaktisku darbību, piemēram, nodrošina stikla aizsargbarjeras pie kasēm starp klientu un kasieri, kā arī veic kases zonu tīrīšanu un dezinfekciju vismaz vienu reizi divās stundās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu