Dārgs tualetes papīrs skādēs tualetes podam (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Mēdz teikt, ka skopais maksā divreiz - nopērk lētāku produktu un pēcāk ir spiests iegādāties citu par dārgāku cenu, jo lētākais variants vienkārši lika vilties. Taču šis teiciens neattieksies uz tualetes papīru. 

Ja aplūko tualetes papīru sortimentu veikalu plauktos, ir grūti nepamanīt, ka ražotāji piedāvā visdažādākās opcijas par visdažādākajām cenām. Vieni ir ražoti no otrreiz pārstrādātiem materiāliem, citiem pievienotas smaržvielas, bet vēl trešie ir mirdzoši baltā krāsā un izceļas ar mātes mīlestībai pielīdzināmu maigumu. Tomēr no praktiskā viedokļa tualetes podam draudzīgākais papīrs būs tikai viens. 

Dārgākas lietas sniedz vairāk ērtību, tomer, izvēloties tualetes papīru, lūko pēc plāna un otrreiz pārstrādāta materiāla. Šādi papīri būs  lētāki un ekoloģiskāki atšķirībā no bieziem, iesmaržinātiem un vēl ar skaistiem zīmējumiem apdrukātiem. Austrāliešu padomu žurnāls "Reader's Digest" atklāj, ka dārgāku tualetes papīru loksnes ir biezākas un pastāv lielāks risks ar tām aizdambēt podu, turklāt tās ir arī mitrumizturīgākas un ūdenī sadalīsies ilgāk nekā otrreiz pārstrādāts papīrs. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu