Piektdienas horoskops: kas tevi gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 23.aprīlim.

AUNS Diena prasīs daudz enerģijas, pacietības, kā arī spēju pieņemt atbildīgus lēmumus. Pilnīgi iespējams, ka paveiksi vairāku cilvēku darbu. Relaksēties vislabāk palīdzēs glāze vīna un laulātā klātbūtne.

VĒRSIS Uz taviem pleciem var gulties lielāks darba apjoms nekā parasti. Tu īpaši neuztrauksies par pieaugušo slodzi, taču pielūko, lai tā nesāk nelabvēlīgi ietekmēt tavu veselību. Arī tu neesi imūns pret pārslodzēm!

DVĪŅI Nevajadzētu ļaut gaisīgajam noskaņojumam radīt problēmas profesionālajā sfērā. Īpaši piesardzīgiem vajadzētu būt tiem Dvīņiem, kuri saistīti ar zinātniskās pētniecības, medicīnas jomu.

VĒZIS Ar apskaužamu precizitāti spēsi prognozēt notikumu gaitu, veikt sarežģītus aprēķinus. Kāds Vēža zīmes pārstāvis veiks apjomīgus ieguldījumus, iegādāsies nekustamo īpašumu. Esi uzmanīgs pie stūres!

LAUVA Gribot negribot vari nonākt plašākas sabiedrības uzmanības lokā. Šis var būt zīmīgs brīdis Lauvām, kuras atrodas uz politiskās skatuves, veic ar žurnālistiku, sabiedriskiem pētījumiem saistītu darbu.

JAUNAVA Vēlēsies noslēgt darba nedēļu uz patīkamas nots. Proti, pabeigt iecerētās lietas, pārliecināties, vai veikums ir gana kvalitatīvs. Līdzko būsi apmierināts ar rezultātu, tā mierīgi spēsi nodoties atpūtai.

SVARI Tu neapšaubāmi būsi labs psihologs, patīkams sarunu biedrs. Piemērots mirklis biznesa darījumiem, pārrunām ar priekšniecību. Īpaši nedomāsi par personīgo labumu, darbosies cēlu mērķu vadīts.

SKORPIONS Spēsi skaidri saskatīt savu mērķi, veiksmīgi izstrādāt stratēģiju, kā sasniegt kāroto. Lai pilnībā garantētu sev panākumus, derētu nodrošināties ar uzticamas komandas atbalstu! Ieklausies savā intuīcijā.

STRĒLNIEKS Noteikti noved iesākto līdz galam. Esi pašaizliedzīgāks, turies pie pieņemtās kārtības. Nav ieteicams veikt finansiālus darījumus, kārtot tieslietas. Tavam auto diemžēl var rasties tehniskas ķibeles.

MEŽĀZIS Der rūpīgāk ieklausīties kolēģu, klientu teiktajā, jo pastāv iespēja nepareizi saprast lūgto, kā rezultātā var rasties materiāli zaudējumi. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi neraksturīgi koķets.

ŪDENSVĪRS Kāds no līdzgaitniekiem dalīsies ar tevi pārdzīvojumos vai pieredzē, un arī tu labprāt vēlēsies izkratīt viņam sirdi. Privātajā dzīvē var rasties nelielas pretrunas, taču, ja pacentīsies, tās izdosies novērst!

ZIVIS Galvenais nezaudēt kontroli pār notiekošo, nelaist vadības grožus pārāk vaļīgus. Priekšniekiem Zivīm nāksies saviem padotajiem pateikt arī kādu stingrāku vārdu. Dienas izskaņu ieteicams pavadīt ģimenes lokā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu