Svētdienas horoskops: mēģini jūsu kopdzīvei piešķirt kādu rozīnīti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Kā jau tipisks Ugunīgās stihijas pārstāvis, būsi straujš un nevaldāms, gribēsi piedalīties neierastās izdarībās. Ar savu uzvedību vai piparotajiem izteicieniem negribot vari aizskart kādu jūtīgāku dvēseli.

VĒRSIS Būsi izdomas bagāts, radīsi oriģinālus, finansiāli efektīvus veidus, kā izklaidēt sevi un ģimeni. Šodien droši vari pilnībā aizmirst par visiem pienākumiem un ļauties pelnītai, ilgi gaidītai atpūtai.

DVĪŅI Zināma daļa Dvīņu manāmi tieksies pēc asākām izjūtām. Iespējams, pats uz savu galvu centīsies noorganizēt ekstrēmu izklaidi. Taču zini, ka šā brīža pārgalvība var būt par pamatu traumatismam.

VĒZIS Loģika šobrīd nebūs stiprā puse, toties intuīcija darbosies nevainojami! Labs laiks Vēžiem, kuri savu karjeru saista ar modelēšanu, dizainu. Neskatoties uz brīvdienu, tev būs iedvesma radīt ko krāšņu.

LAUVA Mājās nosēdēt būs grūti. Taču, pirms dodies ārā, pārdomā, kurp iesi un ko patiesībā vēlies pasākt. Varbūt šoreiz ir vērts pieturēties pie ģimeniskas atmosfēras un nemeklēt pārāk košus piedzīvojumus.

JAUNAVA Centies no sirds baudīt visu to, ko dzīve tev šobrīd sniedz. Saskatot un patiesi novērtējot savus sasniegumus, sapratīsi, ka pesimismam vai sakāpinātai paškritikai nav ne mazākā pamata!

SVARI Vajadzēs pielāgoties apstākļiem, rūpīgāk izprast ģimenes locekļu vēlmes, rast savstarpēji izdevīgus kompromisus. Dienas otrā puse piemērota nelieliem vientulības brīžiem, ikdienas pārdomām.

SKORPIONS Ģimenē var valdīt nedaudz saspringta atmosfēra. Laulātā ambīciju apmierināšanai būsi ar mieru iztērēt ne mazums naudas. Tomēr gandarījums mīļotā cilvēka acīs atsvērs visus tēriņus!

STRĒLNIEKS Vēlēsies rīkoties pēc iespējas brīvāk, neatkarīgāk. Un šā iemesla dēļ vari nonākt pretrunā ar līdzcilvēku uzskatiem, vēlmēm. Necenties piepildīt tikai savas vēlmes, padomā arī par apkārtējiem.

MEŽĀZIS Varbūt būs iekrājušies kādi saimnieciskie darbi. Mājinieki sapratīs tevi no pusvārda un būs ar mieru izpalīdzēt. Ar otro pusīti veidosies harmoniskas attiecības, kas jūtami uzlabos tavu omu.

ŪDENSVĪRS Būsi rosīgs, vēlēsies paveikt ko praktisku, paliekošu. Labvēlīgs laiks remontiem, labiekārtošanai. Vakarā atrodi laiku, lai parunātu ar mīļoto, mēģini jūsu kopdzīvei piešķirt kādu rozīnīti.

ZIVIS Tev būs nepieciešama līdzīgi domājošo sabiedrība, jauni iedvesmas avoti. Nav izslēgts, domās apsvērsi iespējas startēt citā profesijā, pretendēt uz augstāku amatu. Šī būs izteikta pārdomu diena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu