Breds Pits piepilda ASV slavenākā ārsta vēlēšanos (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

ASV vadošais infekcijas slimību eksperts Entonijs Fauči kādā intervijā jokoja, ka gribētu, lai viņu kādreiz televīzijas ekrānos atveido Holivudas zvaigzne Breds Pits. Nebija ilgi jāgaida, līdz Holivudas sekssimbols iejutās 79 gadus vecā imunologa lomā.

Fauči kļuvis par vienu no simboliem ASV cīņai ar Covid-19 uzliesmojumu. Viņš daudzās preses konferencēs bijis līdzās ASV prezidentam Donaldam Trampam, sniedzot jaunāko medicīnisko informāciju.

Šomēnes raidorganizācijas CNN diktore Alisina Kamerota jautāja, kuru no šova "Saturday Night Live" aktieriem Fauči labprātāk gribētu redzēt viņa lomā. "Esmu dzirdējusi vairākas versijas. Bens Stillers, Breds Pits. Kuru labāk?" viņa jautāja.

"Ak, protams, ka Breds Pits!" smejoties atjokoja Fauči.

"Saturday Night Live" ievadrullītī Pits pasmējās par Trampa pagājušonedēļ izteiktajām absurdajām idejām, ka Covid-19 varētu ārstēt ar dezinficējoša šķīduma injekciju vai pakļaujot ķermeni spēcīgiem gaismas stariem. Pēc visa spriežot, Tramps pārprata pirms viņa uznāciena prezentēto pētījumu, kurā aprakstīta vīrusa likvidēšana no virsmām. Tramps vēlāk klāstīja, ka esot izteicies sarkastiski.

Pits rullīti noslēdza uz nopietnas nots, noņemot parūku un izejot no Fauči tēla. 

"Vēlos pateikties īstajam doktoram Fauči par viņa mieru un skaidrību šajā trauksmainajā laikā," sacīja Pits. "Un paldies mediķiem, ārkārtas dienestu darbiniekiem un viņu ģimenēm par to, ka esat pirmajās līnijās."

ASV ir Covid-19 vissmagāk skartā pasaules valsts. Tur fiksēti vairāk nekā 965 000 inficēšanās gadījumi, bet miruši 54 877 cilvēki, liecina Džona Hopkinsa Universitātes dati.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu