Top 5 sirsnīgas idejas, kā iepriecināt savu māmiņu attālināti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Mātes dienā mammai nekas nevar būt dārgāks par ciešu apskāvienu un siltu buču, tomēr šajā laikā mums savas mīļās māmiņas ir jāsargā īpaši, tāpēc nedoties viņas sveikt klātienē jau vien būs puse no dāvanas. Kā tad iepriecināt māmiņu šajā dienā vēl bez sirsnīga telefona zvana? Lūk, idejas pārsteigumiem, kuras noteikti liks silt māmiņas sirdij jau vien par to, ka tu padomāji par viņu un pacenties iepriecināt...

“Barbora”, kas ir Latvijā vadošais pārtikas piegādes uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi un plašu produktu klāstu, kas ļauj ērti iepirkties, neizejot no mājām, piedāvā piecas burvīgas idejas, kā iepriecināt mammu attālināti.

Bez tortes nav svētku – teiktu…

Karlsons, ar kuru tevi iepazīstināja neviens cits kā tava mamma. Iespējams, piecpadsmit tortes un vienu svecīti nevajag dāvāt mammai, bet izvēlēties vienu īpašu svētku karalieni - torti būtu karaliski!

“Cielaviņa”, “Vāverīte”, “Serenāde” - tās noteikti mammai raisīs siltas atmiņas par tavu bērnību. Tomēr, ja zini konkrētāk mammas gaumi, piemeklē torti ar iemīļotāko garšu – biezpiena, medus, augļu, riekstu, šokolādes. Kūkai noteikti piestāvēs arī kāds dzirkstošais dzēriens, kas radīs īstu svētku sajūtu! Ir iespējamas arī bezglutēna kūkas un ar mazu tauku saturu – tās noteikti novērtēs jaunās māmiņas, kuras īpaši cenšas ēst veselīgi.

Mātes dienā – pikniks no tevis!

Ja tava mamma ir dabas mīļotāja, kurai ir savs piemājas dārziņš vai vasarnīca, iepriecini viņu ar pikniku! Tiesa, šoreiz bez tavas klātbūtnes nāksies iztikt, bet viņu noteikti iepriecinās tava ideja par pikniku pie dabas krūts vai piemājas pļavā. Dāvā viņai visu nepieciešamo, kas tam vajadzīgs. Tas var būt klasisks pikniks ar grildesiņām, gaļu, zivi, dārzeņiem, bet var arī būt našķošanās ar gardu sieru, augļiem, dārzeņiem, smalkmaizītēm vai suši, piemēram, uz  viņas balkona. Noteikti komplektā piestāvēs viņas gaumei piemeklēts vīns.

Foto: Publicitātes foto

Mīlestība vienmēr būs salda

Mīļa mamma un salda konfekte mutē – tā ir laimīgas bērnības vizītkarte, vai ne? Kāpēc gan  Mātes dienā to neatgādināt savai mammai? Dāvā viņai elegantu konfekšu kārbu, kura spēj bez vārdiem teikt: paldies, ka man esi tik mīļa! Konfekšu klāsts ir tik plašs, ka noteikti atradīsi tās saldumu pavēlnieces, kuras asociēsies tieši ar viņu un, iespējams, arī viņai pašai ar viņas mammu... Konfekšu kaste vienmēr ir arī labs veids, kā pateikties par mammas palīdzību vai arī – palūgt piedošanu… Pačukstam, ka konfektēm piestāv arī tavas mammas iemīļotākā kafija vai tējas izlase.

Mammas ir un paliek sievietes

Kuras vienmēr priecāsies par ko smaržīgu un viņas skaistumam noderīgu. Tāpēc labs dienas, nakts vai acu zonas krēms, kas atbilst viņas vecuma grupai, būs īsti vietā. Arī lutinoša sejas maska sievietei vienmēr noder! Tāpat labi matu kopšanas līdzekļi, vannas putas relaksācijai, smaržīgi ķermeņa krēmi un šobrīd tik aktuālās ziepes noteikti iepriecinās tavu mammu. Ja tomēr apmulsti kosmētikas preču klāstā, vienmēr ir variants izvēlēties kādus vitamīnus vai uztura bagātinātājus, jo kas gan ir svarīgāks par viņas veselību!

Praktiska dāvana – zelta vērtībā!

Šajos ierobežotajos apstākļos praktisku dāvanu novērtēs ikviena mamma. Rēķinoties ar apstākļiem, kad iziešana ārpus mājām ir ierobežota, tu vari atvieglot mammas ikdienas soli, nogādājot šobrīd nepieciešamo sadzīvei, mājas solim vai arī pat dārza darbiem. Ja tavai mammai ir dzīvnieciņš, kas sniedz viņai mīlestību tavā vietā, kad neesi klāt, mamma novērtēs, ja padomāsi arī par viņu, pievienojot dāvanai kādu mājdzīvnieku našķi.

Foto: Publicitātes foto

Kā realizēt šo pārsteigumu? Atbilde – “Barbora”!

“Barbora” ir sociāli atbildīgs uzņēmums, kas rūpējas par sabiedrības drošību un veselību, piedāvājot ērtus un inovatīvus pakalpojumus. Ar “Barboras” starpniecību tavs pārsteigums tiks nogādāts tavai māmiņai.

Tev ir divi ērti un droši varianti:

* BRB – izvēlies pārsteigumam vajadzīgo un veic pasūtījumu, kas tiks piegādāts līdz tavas mammas namdurvīm (norādot viņas adresi). Piegāde ir iespējama Rīgā un Rīgas rajonā. Pasūtījumu var izņemt jau tajā pašā dienā. Ja tomēr mamma dzīvo citā pilsētā, nebēdā – tev ir otrs variants.

* BRB Express - ērts un drošs veids, kā iepirkties, neapmeklējot veikalu. Tu veic pasūtījumu kaut 0,01 centa vērtībā un ienāc sev ērtā vietā un laikā pakaļ pasūtījumam. Barbora Express piedāvā plašu preču saņemšanas punktu tīklu visā Latvijā un ir vienīgais uzņēmums, kas nodrošina šādu pakalpojumu reģionos.

“Mēs jau vairākus gadus ar augstu atbildību rūpējamies par to, lai iedzīvotāji ērti varētu saņemt pārtikas un pirmās nepieciešamības preces, neizejot no mājas. Jo īpaši tagad, kad valstī izsludināta ārkārtas situācija, iespēja iegādāties pārtiku un citas pirmās nepieciešamības preces attālināti, ir vitāli svarīga. Mēs šobrīd strādājam paaugstinātas jaudas un dinamikas apstākļos, lai spētu apmierināt augsto pieprasījumu pēc preču piegādes uz mājām, kā otru iespēju piedāvājot preču saņemšanu veikalos jau komplektētā veidā,” skaidro Sanita Bērziņa, interneta veikala “Barbora.lv” vadītāja.

Par “Barbora.lv”

Vadošais pārtikas interneta veikals “Barbora.lv” apkalpo ceturtdaļu Rīgas un tās apkārtnes mājsaimniecību. Tas veic piegādes Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī, kā arī Rīgas apkaimēs – Ikšķilē, Baložos, Dreiliņos, Sauriešos, Babītē, Carnikavā, Garkalnē, Ķekavā, Mārupē, Olainē, Stopiņos, Gaujā, Kadagā, Ikšķilē un Siguļos. Vadošais pārtikas un sadzīves preču interneta veikals Latvijā “Barbora.lv” pērn sasniedzis apgrozījumu 7,7 miljonu eiro apmērā, kas ir par 64% vairāk nekā 2018. gadā. “Barbora.lv” ir daļa no uzņēmuma “Radas”, kas Lietuvā pārvalda interneta veikalu “Barbora”. Uzņēmuma “Radas” pamatnodarbošanās ir elektroniskās tirdzniecības risinājumu radīšana un īstenošana.

Raksts tapis sadarbībā ar Barbora.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu