Apsveic mammu ar video sveicienu no populāriem aktieriem un mūziķiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Šogad Mātes diena iekrīt laikā, kad pulcēšanās arvien ir aizliegta, un visas mammas, kuras gribas samīļot un sveikt, klātienē nebūs iespējams satikt. 

Tāpēc vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ar Labklājības ministrijas atbalstu ir radījusi Mātes dienas mīļo vārdu video sēriju “Paldies Tev, mammu!”. Tajā aktieri skaita savu mīļāko Mātes dienai veltītu dzejoli vai mūziķi dzied dziesmu.

Video sveicieni nosūtāmi sociālajos tīklos, kā arī telefona ziņu veidā.

Video sēriju mērķis ir radīt skaistu, sirsnīgu, kvalitatīvu un virālu saturu, kas paredzēts mammu apsveikšanai un attālinātai iepriecināšanai, samīļošanai un godināšanai. Video sveicieni, kuros piedalās tādi mākslinieki kā Gundars Āboliņš, Dons, Elīna Vaska, Aurēlija Anužīte, Žoržs Siksna un citi, pārsūtīšanai sociālajos tīklos vai telefona īsziņās pieejami portālā “www.mammamuntetiem.lv” vai “YouTube” kanālā “Mammām un Tētiem”. Mātes dienas mīļo vārdu video sēriju “Paldies Tev, mammu!” atbalsta Labklājības ministrija.

“Mēs, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, līdz ar šo gadu bijām plānojuši Latvijā aizsākt jaunu tradīciju – Mātes dienas festivālu (mūsu rīkotais Tēva dienas festivāls Latvijas ģimenēm jau kļuvis par ikgadēju tradīciju). Pasākums klātienē jāpārceļ uz citu gadu, tomēr šogad Mātes dienu bez ievērības nedrīkst atstāt. Mātes diena ir tie svētki, kas šogad ir jo īpaši izceļami – daudzām ģimenēm tieši šis gads ir prasījis un prasīs neizmērojamu spēku, arī izturību un pat izdomu,” mīļo vārdu video sērijas radīšanas iemeslus atklāj vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Viņa paskaidro, ka maija mēnesī organizācija ar Labklājības ministrijas atbalstu rīkos arī aktivitātes, lai godinātu ģimenes kopumā, jo 15. maijā pasaulē svin Ģimenes dienu. “Covid-19 izplatības dēļ tika un joprojām tiek atcelti klātienes pasākumi, kuru mērķis bija radīt svētkus ģimenēm un aktualizēt ģimenes vērtības. Šogad sabiedrības kopējās veselības vārdā ģimeņu ikdiena noris citādi, nekā ierasts, tāpēc lielu paldies šobrīd ir jāsaņem ne tikai pārdevējiem, ārstiem un skolotājiem, bet arī mammām un tētiem.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu