Covid-19 aizvadītajā diennaktī konstatēts divos jaunos novados (12)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 konstatēts arī Neretas un Riebiņu novadā, līdz ar to kopumā slimība skārusi 73 pašvaldības, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Visvairāk jeb astoņi no 19 pēdējā diennaktī konstatētajiem Covid-19 pacientiem reģistrēti Kocēnu novadā, Rīgā - pieci, Valmierā un Jūrmalā katrā pa diviem, bet Daugavpilī reģistrēts viens saslimušais.

Līdz ar to saslimšana ar Covid-19 tagad reģistrēta 73 pašvaldībās, proti, Aizkraukles, Aizputes, Amatas, Alojas, Alūksnes, Alsungas, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Beverīnas, Burtnieku, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Ikšķiles Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mazsalacas, Mālpils, Mārupes, Mērsraga, Neretas, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Preiļu, Priekules, Priekuļu, Raunas, Rēzeknes, Riebiņu, Ropažu, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novadā, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Covid-19 konstatēts 19 cilvēkiem.

Līdz šim Latvijā kopumā veikti 73 016 Covid-19 testi, no tiem 1947 aizvadītajā diennaktī. Līdz šim ar Covid-19 saslimušas 928 personas, no kurām uz 6.maiju izveseļojušās bija 464. Covid-19 Latvijā laupījis dzīvību 18 cilvēkiem.

Pēdējās diennakts laikā slimnīcās ievietoti trīs pacienti ar Covid-19, kamēr kopumā stacionāros ārstējas 30 pacienti - 28 ar vidēji smagu, bet divi ar smagu slimības gaitu.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka kopumā no stacionāra izrakstīti 106 pacienti.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu