Pieci nopietni pārkāpumi vienā naktī un atbilstošs sods (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ja "vāra ziepes", tad kārtīgi un pamatīgi. Šo teicienu var attiecināt uz kādu gados jaunu autovadītāju, kurš īsā laika sprīdī izdarīja veselus piecus pārkāpumus un saņems atbilstošu sodu.

Ap pusčetriem naktī tukšajās Ikšķiles ielās nejauši krustojās vietējo policistu un kāda Audi stūrētāja ceļi.

"Darbinieki, braucot no pārbrauktuves puses uz domi, no pārvada ievēroja braucošu mašīnu, kas uzvedās nedroši un noslāpa. Piefiksējot automašīnas numurzīmi un pārbaudot, konstatēja, ka automašīnai nav veikta tehniskā apskate un arī nav OCTA," stāsta Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles nodaļas priekšnieks Jānis Indriksons.

Laikā, kamēr policisti ielūkojās datubāzēs, Audi stūrētājs turpināja ceļu, taču policisti to neizlaida no acīm.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Ekipāža pieņēma lēmumu šo automašīnu apturēt. Ieslēdza bākugunis un devās pakaļ. Kad to ievēroja šoferis, viņš nogriezās blakus ielā un apstājoties taranēja stāvošu automašīnu. Kolēģi piegāja klāt un vaicāja, kas ir noticis. Atverot logu, uzreiz bija jūtama no automašīnas specifiska alkohola smaka," - tā Indriksons.

Pēc viņa teiktā, autovadītājs alkometrā "sapūtis" 1,6 promiles un uz notikuma  vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri tad attiecīgi arī piefiksēja vadītāja izdarītos pārkāpumus - braukšanu reibumā, braukšanu bez vadītāja apliecības, braukšanu bez tehniskās apskates, braukšanu bez OCTA un avārijas izraisīšanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu