Foto: Šodien Ziepniekkalnā durvis vēris jauns hipermārkets "Aleja" (12)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mazumtirgotājs "Rimi Latvia", investējot vairāk nekā 22 miljonus eiro, atklāja jaunu "Rimi Hyper" veikalu un "Rimi Drive" tirdzniecības centrā "Aleja" Rīgā, Ziepniekkalnā, aģentūru LETA informēja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

Viņa sacīja, ka vienlaikus, ievērojot visus valstī noteiktās drošības un higiēnas prasības, šodien atklāts tirdzniecības centrs "Aleja" Ziepniekkalnā, Vienības gatvē 194a, kura kopējā platība sasniedz teju 12 000 kvadrātmetrus.

Kā skaidroja Ikala, "Aleja" ir viens no lielākajiem jaunajiem "Rimi Latvia" tirdzniecības centru projektiem. "Rimi Hyper Aleja" atrodas tirdzniecības centra pirmajā stāvā, aizņemot teju 4300 kvadrātmetru lielu platību.

Pēc Ikalas sacītā, "Rimi" hipermārkets nodrošinās 100 jaunas darba vietas. Jaunais veikals būvēts saskaņā ar "Rimi" jaunizstrādāto dizaina konceptu. Pircēju ērtībām ir uzstādītas vieglāk pamanāmas norādes veikala nodaļās, padarīta plašāka veikala ieejas zona, uzstādītas modernākas pašapkalpošanās kases, pieejami ērtāki un vieglāk vadāmi iepirkumu rati, kā arī izstrādāts jauna koncepta info centrs.

Līdz ar "Rimi Hyper Alejas" atklāšanu, paplašināta arī "Rimi" e-veikala kapacitāte. "Saņem veikalā" punkts un "Rimi Drive" tiek atvērti no 18.maija.

""Rimi" hipermārkets tirdzniecības centrā "Aleja" kļūst par ceturto "Rimi" veikalu, kurā ir pieejami pašapkalpošanās skeneri, lai pirkumus varētu veikt vēl ātrāk, tā ietaupot veikalā pavadīto laiku. Tāpat jaunatklātā "Rimi" hipermārketa sortiments iedzīvotājiem nodrošinās plašu svaigās pārtikas, mājsaimniecības un citu preču klāstu," sacīja Ikala.

Viņa piebilda, ka "Rimi" veikala darba laiks būs katru dienu no plkst.8 līdz plkst. 22.

Bez "Rimi" veikala jaunajā "Alejā" būs pieejams būs arī vairāk nekā 30 citi nomnieki. No 15.maija darbu uzsāks "Jānis Roze", "Mārtiņa Ballīte", "Lāču gardumi", "Latvijas Roze", "Jahonts", "RD Electronics", "Baltic Data", "Top Shop", "Dino Zoo", "Gards", "Daniele Donati", "Meta", "Evelatus","CoverMe".

Tuvākajā laikā nomnieku klāstu papildinās "My Fitness", "Drogas’, "Benu aptieka", "Junge", "Bento", "Delisnack", "Given", "Optio", Iļģuciema rūpnīcas veikals, "Zero Sport Outlet", "Narvesen" un citi dažādu pakalpojumu nomnieki. 

LETA jau ziņoja, ka Ziepniekkalnā, bijušās Valsts Rīgas rūpniecisko robotu rūpnīcas teritorijā, plānoja būvēt tirdzniecības centru "Rimi Aleja".

Valsts Rīgas rūpniecisko robotu rūpnīca 1994.gada maijā nodota privatizācijā, bet attiecīgā gada jūnija beigās tā nonāca Privatizācijas aģentūras pārziņā, kura lēma par labu uzņēmuma privatizēšanai, sadalot to vairākos objektos.

Tāpat ziņots, ka "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 917,201 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa samazinājās par 26,8% un bija 33,16 miljoni eiro.

Kompānija reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu