Aizdomās par nedēļas nogalē paveikto bruņoto laupīšanu aizturēti divi cilvēki (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Breaking.lv

Aizdomās par nedēļas nogalē paveikto laupīšanu Iecavas novadā aizturētas divas personas, vēsta Dienas ziņas.

Kā raidījumam pastāstīja Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes Bauskas iecirkņa priekšnieks Aivis Leitāns, abi vīrieši atbilst cietušo norādītajām pazīmēm, kā arī aizturēšanas pamatā bijuši "netieši pierādījumi, kas devuši pamatu abas personas aizturēt".

Leitāns arī informēja, ka šogad Bauskas pusē, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, sarucis laupīšanu skaits.

Tāpat saistībā ar Covid-19 krimogēnā situācija Bauskas novadā nav pasliktinājusies.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Iecavas novadā divi vīrieši iegāja privātmājā un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, nolaupīja mobilos tālruņus, zeltlietas un pagalmā esošo automašīnu "Nissan Navara".

Kalniņa stāstīja, ka laupītāji savas sejas bija aizseguši ar maskām, iegāja kādā privātmājā, un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, pieprasīja naudu. Mājā tobrīd atradās arī suns, kurš mēģināja iespējamiem laupītājiem uzbrukt, tāpēc viņa virzienā tika raidīts šāviens, dzīvnieku neievainojot.

Pēc tam bruņotie vīrieši nolaupīja zeltlietas, mobilos tālruņus un, iekāpuši mājas pagalmā esošajā automašīnā "Nissan Navara", devās Rīgas virzienā. Pēc notikuma, apsekojot apkārtni, mobilie tālruņi tika atrasti aptuveni 200 metrus no mājām, bet automašīna tika atrasta nodegusi Baldones novada mežā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu