Ķīpsalā sākas gadatirgus "Dārzam un dzīvesstilam"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ķīpsalā notiek gadatirgus “Dārzam un dzīvesstilam”
Foto: Ķīpsalā notiek gadatirgus “Dārzam un dzīvesstilam” Foto: Jānis Škapars/TVNET

Āra teritorijā pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā šodien sākas gadatirgus "Dārzam un dzīvesstilam", kur vienviet varēs iegādāties stādus, puķes, augļu kokus, košumkrūmus, kā arī preces dārza darbiem un atpūtai, informē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrībā "BT1". 

"Šogad diemžēl iecienītā dārza un dzīvesstila izstāde izpaliek, taču mēs esam raduši iespēju Ķīpsalā sarīkot drošu gadatirgu, jo cilvēki alkst darboties dārzā un audzēt puķes uz balkoniem pat vēl vairāk nekā citus gadus. Gadatirgū teju visu nepieciešamo atradīs gan "zaļo pirkstiņu" īpašnieki, gan atpūtnieki," izstādes organizators Artūrs Bidiņš.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tāpat gadatirgū interesenti varēs iepazīties ar stādaudzētavu jaunumiem un saņemt zinošu speciālistu konsultācijas un praktiskus padomus dārza iekopšanā un piemērotāko stādu izvēlē.

Lai gadatirgus apmeklējums būtu drošs gan tirgotājiem, gan apmeklētājiem, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas, tiks paplašinātas apmeklētājiem paredzētās ejas, bet tirdzniecības stendi būs izvietoti divu metru attālumā.

Ieeja gadatirgū apmeklētājiem būs bez maksas. Gadatirgus ilgs līdz 31.maijam. Šodien to varēs apmeklēt no plkst.12 līdz 18, rīt, 30.maijā - no plkst.10 līdz 18, bet maija pēdējā dienā - no plkst.10 līdz 15. Autostāvvietas maksa gadatirgū būs divi eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu